Grensen ideer for sement uteplass

March 8

Grensen ideer for sement uteplass

Sement kan være ganske vanlig og kjedelig av seg selv, men en ramme av kontrasterende tekstur eller farge kan slå ho-hum til fantastisk. Du kan også bruke farge i form av flekker eller maling på en solid sement overflate for interesse, eller bruk en mur så delvis kuttet gjennom skive i en skifer eller andre mønster og deretter fugemasse sømmer med et kontrasterende farger sement før etterbehandling med en kantlinje.

Sement

Bruk sement rydder plater, tilgjengelig i flere jordnære farger og teksturer (ert grus er ett valg) for å lage en lett-å-lay kantlinje. Asfaltutleggere kommer i forskjellige former, så bruk din innbilningen for å opprette et smalt bånd eller noe mer forseggjort rundt omkretsen. Alternativt, hell en kontinuerlig kantlinje med noen av et utvalg av pigmentert sement farger. Gi det en interessant tekstur eller en høy polere ytterligere kontrast. En kunnskapsrik guide til overflaten datatyper er tilgjengelig gjennom Aldon Chem.

Murstein

Sett klosser ende til eller side ved side (avhengig av din ønsket bredde) rundt kanten på terrassen. Hvis du føler kunstnerisk, kan du prøve å opprette en fiskebensmønster i en bred kant eller alternative forskjellige farget murstein i interessante mønstre. En annen mulighet er å bruke grov murstein av typen som har hull i dem-arrangert med hull opp. Sett potting jord i hullene og plante dem med en lav bunndekkende som snikende timian eller perlestrikk. Grønne vil myke kanten og Legg levende farger til terrassen.

Stein

Fieldstone eller skifer-det gjør liten forskjell som stein du bruker så lenge du farge og tekstur tiltalende. Gjøre en uformell kantlinje, forlate plante mellomrom mellom steiner (kanskje skape en stein hage) eller legge en formell ramme av ferdig skifer heller nøye utstyrt og mortared sammen. Hvis du bor i et område med rikelig naturstein, eller hvis hjemmet er stein, er det vanligvis best å matche et harmonisk utseende.

Arkitektoniske

Som et alternativ til mur grenser, bygge lav sitteplasser eller blomst boksene langs kanten av sement uteplassen. Du kan også kombinere to, opprette seter som veksler med eller feste til boksen plantasjeeiere. Gi terrassen et loddrett mål oppretter en rom-lignende stemning og distraherer fra kjedelig utseende sement. Som en bonus, vil du ha plass for underholdende og nytte for planting områder.

Levende

Kanskje den enkleste grensen sement uteplass er en levende en. Plante en liten dekorativ treet nær nok til å skyggelegge en sørvendt terrasse for lettelse fra sommersolen (sement kan få varme i direkte sollys) eller prøv en lav, pent trimmet hekk eller staude kantlinje liriope eller lavendel. Hvis du vil endre blomster med årstidene eller fra år til år, plante ettårige litt mounded senger grenser med vinklet murstein eller terrakotta plantasjeeiere i ulike størrelser.