Green rengjøring Tips for veldig skittent hus

August 19

Sterke kjemikalier skjære gjennom smuss og fett og kan gjøre raske arbeid av en skitten rengjøring jobb. Men at effektiviteten kommer til en pris av giftig røyk og forurenset vann. Noen mennesker er følsomme for kjemikalier mens andre vil bare gjøre det de kan for å beskytte miljøet. Hvis du har et veldig skittent hus takle, velger en grønnere rengjøring tilnærming av nontoxic rengjøringsmidler.

Mekanisk metoder

Det første trinnet i enhver rengjøring jobb er å få så mye overflaten smuss som mulig ut av veien så kan du takle dyprens. Hvis du står overfor en virkelig skitne oppgave, kan støvsuging, feie og skraping fjerne mye av smuss uten giftige kjemikalier. Bruke en butikk vakuum først, som har kraftige sugekopp og ikke tilstoppe lett når møtt med store mengder skitt. Bruk en stiv, tørre kratt pensel til å børste ned vegger og vinduskarmene. Hvis du kan ta opp tepper, ta dem utenfor og slo dem med et kosteskaft gratis støv og skitt fra papirfibrene. Bruk en plastskrapen på fliser og robust gulv, ta vare ikke for å skrape den. Alle disse tiltakene krever muskler, men kan være effektiv for å fjerne overflaten smuss.

Nontoxic rengjøringsmidler

Eddik og sitronsaft er begge mild syrer som skjærer gjennom fett og smuss. Bland med vann og danner et rengjøringsmiddel å vaske Vinduer, vegger, benkeplater og gulv. Bruke natron som en nonabrasive skrubbe pulver for fliser og skrubbe vasker og ovn. Vegetabilsk olje basert såpe kan rengjøre treverk og gulv. Boraks, et naturlig mineral, whitens og blekemidler toalettet boller og synker og desinfiserer. Oppløse boraks i vann for universalrengjøringsmidler benkeplater og bad. Bruk disse rengjøringsmidler sprøyting eller blanding i en bøtte med vann, og bruk en svamp eller en mopp for å rengjøre. Endre til en ren løsning eller ren filler ofte.

Vann

Skyll alle overflater med rent vann etter rengjøring for å fjerne alle spor av renere. Rengjøringsmidler venstre tiltrekke bak mer skitt. Når du steam-rense gå tepper, for eksempel over tepper en gang med vannet bare for å fjerne rester av vaskemiddel. I noen tilfeller kan vann alene være nok for en rengjøring jobb hvis brukt med nok kraft. En høytrykksvasker kan rengjøre fasader og takskjegget utenfor huset med vann alene.

Forholdsregler

Grønne rengjøringsmidler er ikke helt nontoxic. Unngå puste i renere røyk. Åpne vinduer og slå på fans mens du rydder for å sirkulere frisk luft. Bruke hansker for å beskytte huden mot syrer i sitronsaft og eddik. Merke alle rengjøring løsninger og lagre dem ut av rekkevidde av barn eller kjæledyr. Varme opp musklene før du starter rengjøringen for å redusere sjansen for skade fra stress eller press.