Green rengjøring produkter du kan gjøre hjemme

October 11

Green rengjøring produkter du kan gjøre hjemme

Opprette din egen rengjøringsprodukter hjemme kan bidra til å minimere mengden av giftige eller etsende kjemikalier i hjemmet. Dette kan være spesielt viktig hvis du bekymre deg om din barn eller kjæledyr å bli eksponert for kjemikalier som blekemiddel eller ammoniakk. Beskytter din familie, gjør green rengjøring produkter kan spare penger, og ofte ingrediensene er allerede tilgjengelig.

Alle formål renere

Alle formål rengjøringsmidler er nyttig fordi du kan bruke dem på de fleste overflater i hjemmet, men mange inneholder blekemidler eller ammoniakk. Dette kan gjøre rengjøring litt komplisert, som det er lett å uforvarende spray ammoniakkbaserte universalrengjøringsmidler på en buttillen eller synke som var bare skrubbet med en blekemiddel infundert skure pulver. Kombinasjonen av blekemiddel og ammoniakk skaper en giftig gass som kan irriterer øynene, forårsaker åndedrag problemet og også føre til alvorlig sykdom eller skade. Du kan unngå dette problemet ved å blande opp en grønn Universal renere. Bare oppløse 1/2 kopp hvit eddik og 1/4 kopp natron til 8 kopper vann i en stor container og vente på blandingen å stoppe fizzing. Hell blandingen i en sprayflaske eller en lukket beholder slik at du har det på hånden når du trenger den.

Rengjøringsmiddel

Mange store kjøpt glass rengjøringsmidler inneholder ammoniakk, et stoff som kan forårsake øye, hud og hals irritasjon. Mens ammoniakk basert rengjøringsmidler vil holde windows og glassflater glitrende, er de ikke det eneste alternativet. Du kan erstatte dem med en blanding av 2 ss. til 1/4 kopp hvit eddik og 4 kopper vann. Eksperimentere med mengden av eddik til du finner et forhold som fungerer godt for dine behov. Holde hjemmelaget grønne glass renere i en sprayflaske så det er alltid klar til bruk.

Renne renere

En tette avløp kan sette en demper på dagen, men du trenger ikke å hell sterke kjemikalier i rørene dine å løse problemet. I stedet kan du gjøre din egen renne renere ved å blande 1 kopp eddik, 1 kopp salt og 1 kopp natron sammen i en stor bolle. Baking soda og eddik vil reagere og skape en skummende, men ufarlig, concoction. Hell hele blandingen i tette avløpet før det stopper skummende og la det oppløse tresko i ca fem minutter. Fullfør ved å helle en vannkoker full av kokende vann direkte i avløpet. Dette skylle bort din hjemmelaget renne renere og hjelpe dislodge materialet som er igjen i avløpet.

Hastverksløsninger

Noen vanlige husholdningsartikler kan brukes som grønn rengjøringsmidler direkte ut av pakken. Maismel eller natron vil absorbere lukt når stenket på teppet eller møbeltrekk. La pulveret sitte i fem minutter og deretter vakuum det bort. Natron er også en effektiv skure pulver som ikke vil forlate riper på din porselen kar, synker eller ovn topper. Du kan gni salt i skitten panner for å fjerne gjenstridige fett og vaske bort fett på benkeplater med club soda. Like mye vegetabilsk olje og sitron juice lage en trygg polsk for tre flater. Med litt sunn fornuft og prøving og feiling, kan du gjøre mange grønne rengjøring produkter hjemme.