Great Room tillegg ideer

March 2

Great Room tillegg ideer

Legge til en stor plass hjem gir en umiddelbar plass for familien å nyte rekreasjon tid. Hvis du er underholdende, tilbyr en stor plass også mer plass sitteplasser, spill, dans og andre aktiviteter. Når din stue og spisestue er for liten for dine behov, fornuftig det bare å gå med en stor plass tillegg til familiemedlemmer og gjester.

Før Fab

Du kan ikke ha vurdert en prefabrikert hjem tillegg. Tillegg er bygget i en fabrikk når du angir selskapet målinger og andre behov for en stor plass. Arbeider med en fabrikk, du kontrollerer kostnadene og sikre nødvendig plass. En fabrikk også leveres tillegg til deg, og stiller det opp slik at den passer sømløst med resten av hjemmet.

Shoppe rundt for produsenter av hjemme tillegg og velge den med best rykte for kvalitet. Se også etter bruk av grønn bygning prinsipper, evne til fabrikken overholder lokale byggforskrifter og energisparing du kunne realisere gitt fabrikkens byggematerialer.

Online Design

Utforme et rom tillegg ved hjelp av elektroniske verktøy eller bruker en nettsted som gir deg designe forslag fra profesjonelle designere. Dette hjelper deg med å vurdere plass behov, arkitektoniske krav og spesielle design funksjoner. Disse detaljene vil komme hendig når du shoppe rundt etter en homebuilder. Selv når du får forslag, er du ikke forpliktet til å kjøpe dem. Du kan ta dine ideer og presentere dem en byggmester til å endre prosjektet budsjettet og ditt hjem i forhold.

Stengt på trammen

En tilnærming til stuen design er å remodel tilbake veranda som er under truss til et familierom. En ulempe er at din taklinjen ikke kan tilby deg muligheten for hvelvede tak. Imidlertid kan du arbeide med en homebuilder å lage egendefinerte funksjoner innenfor murene, som å legge en halv-badekar, peis, franske dører eller innebygd hyller.

Firkantet rom

Hvis du liker enkelhet, legge til et kvadrat rom på baksiden eller på siden av huset. Hvis det finnes allerede et yttervindu eller dør, er det lett for en byggmester til å slå den åpne i en inngang til nye stuen. En byggmester sikrer også den nye boareal er tillatt på eiendommen basert på lokale byggforskrifter. Han sikrer også det er en måte å matche taklinjen uten å øke din byggekostnader for mye. Legge til et kvadrat, som en 18 ft av 18 fot rom, bak hjemme gir mer plass enn mange master soverom og oppholdsrom.