Gravemaskin Laser utjevning: DIY

November 9

Gravemaskin Laser utjevning: DIY

Utgravningen krever prosjektet dybden - høyden eller klasse - for å møte spesifikasjonene bestemmes av prosjektingeniør. Skyting til grade oppnås med en laser. Noen moderne gravemaskiner har intern laser nivåer. En gravemaskin uten et indre nivå krever imidlertid gravearbeid mannskapet å teste høyden og grade det. selv. Det er enkelt å sette opp og bruke en laser-nivå. De viktigste faktorene setter opp instrumentet å skyte nivå, skyting høyden på huben, beregne klasse og utgravningene prosjektet.

Instruksjoner

•Plasser laser nivå stativ utenfor fotavtrykk av utgraving nettsted eller startpunktet for en grøft. For en grøft som krever stige eller falle, plasser stativ start og peker pilen på laser nivået på sluttpunktet i grøften. Trinn i kategoriene foten av stativ å kjøre hver etappe i bakken. Plasser laser nivået på stativs plattform og sikre det på plass ved å tre sikre festeskruen stativ opp i bunnen av bunnen av nivået.

•Level laser nivået. Slå tre festeskruen knotter plassert på basen med klokken og mot klokken – sammen med hverandre - for å manipulere plasseringen av boble nivåene, derfor vinkelen på nivået. Når boblene tre nivåer er sentrert i midten nivå indikatorer, er laser nivå på stativ.

•Trykk på strømknappen for å slå på laser nivå. Se vinkelen av laser på skjermen. For et nivå prosjekt, trykker det "opp" eller "Ned" pilen til skjermen viser null. Laser nivået angir stige og falle med heltall og desimaltall. Et positivt tall angir økningen per fot. "1" angir for eksempel 1 tomme økning per fot av horisontale kjøres. Et negativt tall,-.125 angir for eksempel 1/8 tomme fall per fot.

•Vri på klasse stangens mottaker. Plass nederst klasse stangen på jobb områdets viktigste hub som er satt på plass av prosjektets ingeniør. Heve og senke mottakeren på klasse stangen før det høres en enkelt kontinuerlig pipetone. Denne lyden Angir høyden som for nivå laser skyter i forhold til huben. Trinnvis PIP angi mottakeren innen 1 fot på av laser horisontalplanet, høy eller lav. Ingen piper indikerer at mottakeren er utenfor 2 fot vertikale området. Når lyden er en kontinuerlig pipetone, tvinn festeskruen på mottakeren til det er festet i posisjon på stangen.

•Les prosjektet planlegger å bestemme nederst grøft eller fotavtrykk i forhold til huben. Hvis planene angir at bunnen av grøften er 4 fot under hub, for eksempel øke mottakeren på klasse stangen 4 føtter og fjerne smuss fra webområdet til klasse stangen gjør en kontinuerlig pipetone. Legg til stige eller falle i grøften, trykker det "opp" eller "Ned" pil før skjermen angir nummeret som samsvarer med spesifikasjonene på planer.