Grav i en nederlandsk ovnen

May 27

Nederlandske ovner er tung, store-collectible ble brukt å bremse kokk mat i ovnen eller på komfyren. De første nederlandske ovnene ble gjort å lage retter over åpent ildsted eller i underjordiske ildgropene. Disse stilene kalles camping eller utendørs nederlandske ovner, har ben på dem for å holde dem litt forhøyet over glør og bøtte som håndterer å suspendere dem over flammer og bidra til å heve dem fra gropene.

Bygge Pit

Bruker en full-size spade, grave en grop i bakken som er fire til seks inches større enn nederlandsk ovnen og dyp nok å dekke potten med fire til seks inches av skitt. Hvis du bruker to nederlandske ovner, justere grav størrelsen tilsvarende. Pass på at det er ingen røtter eller andre underjordiske materialer i eller nær gropen som kan ta fyr og, hvis mulig, velge et område med fuktig jord. Linje sidene og bunnen av gropen med flate steiner eller steiner for ovnen effekt. Unngå porøse steiner som sandstein eller kalkstein som fuktighet i disse bergartene ofte fører dem til å eksplodere når de utsettes for intens varme. Bygge et bål med langsom-brenning tre som vil lage solid kull eller bruke glør fra den forrige nattens bål.

Tilbereder maten

Mat som fordeler fra lange, sakte matlaging er den beste typen til nederlandsk ovnen grav matlaging. Velg en stor steke, skinke, kylling eller kalkun og et utvalg av hardfør grønnsaker som poteter, løk, gulrøtter og selleri å gjøre et en-parabol måltid eller forberede din favoritt suppe eller lapskaus i potten. Hvis bruker en stor del av kjøtt- og fjørfe, gjør en seng av grønnsaker i bunnen av potten på å hvile det. Krydre maten og legge mye væske i potten å hindre maten tørker ut under matlagingen.

Matlaging prosessen

Godt sett lokket på potten og sette den på toppen av glør. Du kan dekke lokket med et stykke av tinn eller bare forsiktig plassere glør på toppen av lokket en ovn atmosfære. Fylle gropen med skitt å dekke kull og nederlandsk ovnen og gange unna. Maten er vanligvis gjort på tre eller fire timer, men hvis du bruker nok væske, det kan stå for å lage åtte til ti timer gjøre måltidet ekstremt anbudet og flavorful.

Andre Pit matlaging ideer

Fordi nederlandsk ovnen gir slik selv, lav varme, kan du bake brød, kaker og paier i den. Kontroller at pannen er mindre enn nederlandsk ovnen, så du kan enkelt fjerne den fra pannen og stoppe den med et stativ eller noen steiner eller småstein å holde bunnen av bakt varer brenner. Følge den samme fremgangsmåten for pakking potten i bakken og stek varene i to til tre timer, avhengig av størrelsen og ingredienser.