Gratis tips for å få organisert

August 13

Organisere aktiviteter begynne med bryte prosjektet i styrbare stykker. Dette er hvorfor, enten du organiserer tid eller penger, hjemme eller noen store prosjekt, lære noen tips for å sette alt i stedet hjelper. Ved å gjøre en plan og stikker til det, blir store aktiviteter mindre overveldende.

Bryte ned et prosjekt

Nøkkelen til nesten alle organisasjonens prosjekter er skjære den i mindre, håndterlige oppgaver. Uansett hva du trenger å organisere, er lage en liste over hva som må gjøres det første trinnet i å gjøre det håndterbare. Vurdere å dele prosjektet inn i deler basert på grunn datoer. Dette fungerer også for skolen eller arbeidsoppgaver, samt organisere dine finanser. Når du ordner hjemme, kan jobbene brytes ned av rom eller deler av et rom.

Organisere tid

Tide-organisasjon er en viktig ferdighet, enten du er student, jobbet på en jobb eller har en familie å håndtere. Hvis du har en kombinasjon av disse rollene i det daglige liv, er deretter holde tid under kontroll enda viktigere. En måte å organisere din tid er å organisere oppgavene etter vanskelighetsgrad. Noen mennesker finne gjør vanskeligere oppgaver først frigjøre og andre velger å gjøre enklere å bygge inn de som tar mer arbeid. Angi tidsfrister selv, fører opp til en offisiell forfallsdato, ofte hjelper også.

Organisere huset

Organisere huset gjøres ofte best rom av rommet. Tre boksen metode er en måte å holde deg selv går mot målet. Ta en boks for papirkurven, for varer å selge, eller donere og en annen for varer som tilhører i en annen del av huset i rommet du arbeider på. Plukk opp hvert element og enten la den borte eller i boksen til høyre. Start på døren og flytte rundt i rommet. Angi en tidtaker for antall minutter du må tilegne aktiviteten og fungere før den slukker.

Organisere dine penger

Organisere din økonomi er et stort skritt i å få kontroll over dem. Hvis du har gjeld, er en av de enkleste måtene å administrere dine penger cash metode. Ta en måned å spille alle dine innkommende og utgående midler. Bruke disse dataene til å opprette et budsjett. Plassere penger i en konvolutt som du merker for hver del av utgiftene, inkludert mat, verktøy, leie, underholdning og gjeld nedbetaling. Kjøpe postanvisninger når du må sende en betaling via post. Denne metoden vil hjelpe hindre deg i å bruke mer enn du vil i løpet av måneden. Systemet evaluere hver måned.