Gratis måter å varme en oppblåsbare bassenget

October 25

En oppblåsbare svømmebasseng er en kostnad-vennlig alternativ til en i bakken pool, og er også mye billigere og enklere å varme. Det er bare en virkelig gratis måte å varme oppblåsbare bassenget, bortsett fra en liten rekke billigere måter å gjøre det også. Å vite hvordan å varme oppblåsbare bassenget gratis gir deg muligheten til å nyte en behagelig dukkert etter mørkt eller tidlig på morgenen.

Instruksjoner

Fylle bassenget

•Velg en lang, bred-gauge hage slange for å fylle over bakken oppblåsbare bassenget. Tyve fot av slangen er tilstrekkelig med mindre din gårdsplass er eksepsjonelt store, i så fall velge nødvendige lengden. En lang slange er nødvendig slik at den kan utforme og tiltrekke varmen fra solen. Fest slangen til riktig vann uttaket etter behov.

•Strekk slangen ut hele veien, unraveling den. Lå det jevnt på bakken der den kan motta direkte sollys. Gjøre dette så tidlig som mulig, eller det er fortsatt mørkt hvis du kan. Dette lar deg få optimale mengder av sollys for en hel dag på slangen.

•La slangen strukket ut som dette for en hel dag, fra sunup til solnedgang.

•Fyll bassenget med vann fra slangen ved solnedgang. Vannet som kommer fra slangen skal være varm i minst fem minutter, avhengig av hvor varmt klima er i din region. Hvis du bor i sørvest USA, forbli vann fra springen varm så lenge som 30 minutter.

Beholde naturlig varme

•Velg en solar overbygg som tilsvarer størrelsen og formen på oppblåsbare bassenget. Disse elementene kan fås på noen svømmebassenget forsyning butikk eller på nettet. Solar bassenget dekker tiltrekke solvarme og overtrykt i bassenget, naturlig oppvarmingen vannet. Dekke bassenget med overbygg tidlig på morgenen som du kan, eller i løpet av kvelden før du går i dvale.

•La dekke bassenget på oppblåsbare bassenget for 24-48 timer. Samtidig vil solstrålene mette solar dekselet med varme som det skyves ned i bassenget.

•Fjern overbygg og og nyt en varm, koselig svømmetur om natten eller om dagen som du ønsker.

Tips og advarsler

  • Ha solenergi overbygg på oppblåsbare bassenget når det ikke er i bruk. Dette holder like mye varme i bassenget naturlig mulig uten at du må ty til betale en makt regning for en elektrisk ovn.