Gratis måter å organisere rask

November 7

Du trenger ikke å bruke penger på organisere bøker og DVDer eller lagring bin og spesielle hyllene som lover å oppbevare du og din ting organisert. Bli organisert har mer å gjøre med endring av hvordan du ser på materielle goder enn med å kjøpe elementer for å holde ting. Sannsynligvis vil gjeldende lagring situasjonen være tilstrekkelig for å organisere ting og livet.

Kvitte seg med hva du ikke bruker

Overdreven ting kan gjøre hjemmet ditt rotete og uorganisert. Hvis du ikke finner din favoritt skjorte i skapet fordi det er for full, er det tid til å trekke ut din klær og donere eller fjerner elementer du ikke lenger bære. Kvitte seg med klær som er foreldet, for lite eller for stort. Ikke overbevise deg selv å holde det fordi du kan miste eller få vekt. Sortere kjøkken elementer og donere alle like elementer, for eksempel skjeer eller kasseroller som er i god form. Kaste noen brutt retter eller apparater. Du vil kunne få til ting du vil bruke lettere når alt skrotet er borte.

Sortere ting

Del av organisert er å kunne finne det du trenger når du trenger den. Tilordne hvert element i huset et hjem. Sortere klær av typen og fargen så kan du raskt finne det når kle i morgen. Stable du cardigans sammen i en skuff og jeans sammen i en annen skuff. Lagre kjøkken elementer ved bruk. For eksempel sette grytekluter og kjøkkenutstyr av ovnen og retter og sølvtøy ved spisebordet. Når du er ferdig med noe, alltid returnere det til stedet umiddelbart.

Definere en sortering

Varer kommer inn i huset også bidra til rot og disorganization. Sette en kurv eller bin ved døren for alle innkommende e-post og pakker. Sortering gjennom disse elementene når du har en sjanse, men ikke la dem hoper seg opp på kjøkkenbenken eller spisebord. Re-formål en suppe eller kornblanding bolle som en oppsamlingsadresse for nøkler når du går inn døren. Sette tøy hemmer i alle soverom eller badet slik at familien lærer å sortere skittentøy i stedet for å la det hoper seg opp på gulvet.

Spore tidsplanen

Komme til der du må være på tid og ikke dobbeltreservasjon selv er en annen del av organisering. Finn en metode for å følge opp tidsplanen som fungerer best for deg. Du ønsker kanskje å bruke kalenderen på din mobiltelefon eller en online eller kartlegge ukentlige tidsplanen på et vanlig papirark. Her vil du en kalender som du kan ta med deg overalt.