Gratis instruksjoner om hvordan du installerer elektrisk gjerde

October 15

Elektrisk gjerde skaper en psykologisk barriere som holder dyr i eller utenfor et lukket område av sjokkerende dem når de tar kontakt med elektrisk gjerde ledninger. Når du installerer elektrisk gjerde, kontroller at du isolerer ladet ledningene fra gjerdestolper å holde gjerdet jording ut. Alltid koble energizer og ladet ledninger med isolert kabel produsert spesielt for bruk med elektrisk gjerde, som inneholder tykkere isolasjon enn kabelen brukes med vanlig husholdningen ledninger.

Instruksjoner

•Installer hjørne innlegg. Pund stål T-innlegg 24 inches i bakken i hvert hjørne innlegg sted ved å bruke en manuell innlegget driver. Fest en hjørne innlegget plast isolator rundt foten av hvert hjørne innlegg ca 8 til 10 inches fra bakken. Streng en enkelt strand med elektriske ledningen gjennom dette settet med isolatorer; trekk kabelen tett på hvert hjørne innlegg og Pakk den tilbake på seg sikkert når du returnerer til den opprinnelige hjørne innlegget slik at ledningen gir en rett merking linje for plasseringspinnene linje.

•Sink linjen innlegg for elektriske gjerdet langs ytterkanten av merking ledningen. Bruk kraftigere stål T-innlegg hvis du elektriske gjerdet å være på plass for et år eller mer som en permanent gjerde; kjøre disse innleggene til en dybde på minst 12 inches, avstand seg mer enn 20 til 30 fot fra hverandre.

Bruk lette glassfiber eller trå i plast linjen innlegg hvis du planlegger å flytte elektriske gjerdet regelmessig, for eksempel for roterende beite; kjøre disse innleggene i bakken 6 til 8 inches i mer enn 20 til 25-fots intervaller.

•Plasser en enkelt rad med plast linjen innlegg isolatorer på linjen innlegg, med mindre de allerede har innebygd isolatorer. Finn isolatorer på en høyde lik isolatorer tidligere montert på settet til hjørnet innlegg. Skubbe den pre streikerammet stranden av elektriske ledningen gjennom hekter på linjen innlegg isolatorer å gi støtte til den nederste ledningen i elektriske gjerdet.

•Monter et ekstra sett med hjørne og linje legge isolatorer for hver ekstra kabel du elektriske gjerdet å ha avstand dem 6 til 10 inches hverandre å lage et gjerde som er høy; avhengig av hva slags dyr du skal inneholde innenfor gjerdet. De fleste elektrisk gjerde har to til sju tråder av wire. Montere en av isolatorer på en høyde like til skulder høyde av dyreartene innenfor gjerdet, ifølge amerikanske gjerdet og forsyning selskap.

•Thread en strand av elektriske ledningen gjennom hver av nylig montert isolatorer. Trekk hver ledning tett nok slik at det ikke synke i mellom innlegg å minimere mulige forankring problemer. På ujevnt terreng, kan du vurdere å legge linjen innlegg for å hindre sagging.

Koble bunnen to ladet ledningene i gjerdet sammen med et kort stykke isolerte kabelen. skrelle tilbake isolasjon fra begge ender så metall kabelen gjør direkte kontakt med wire gjerde. Koble hver gjenværende gjerde ledning til en montert direkte over det på samme måte, ved hjelp av flere stykker av isolerte kabelen.

•Skjære et stykke kabelen som nås lett fra gjerdet energizer og det elektriske gjerdet. Peel tilbake isolasjon fra de to kabelender. Coil første kabelende rundt en av ladet ledningene i gjerdet; coil andre kabelen end rundt gjerdet terminal på energizer. Kontroller hver ledning tilkobling å kontrollere at den er sikker før du slår på energizer.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene er for grunnleggende elektrisk-wire gjerder. For høy-strekk ledning må du installere forsterket heavy-duty hjørne innlegg for å tåle belastninger fra strammet ledningen.
  • Utilsiktet elektrisk støt kan oppstå. Slå alltid av din energizer når du arbeider i nærheten din elektrisk gjerde. Legge varselsignaler å varsle andre om tilstedeværelse av elektrisk gjerde.