Gratis ideer for landskapsarbeid med Rock

October 10

Gratis ideer for landskapsarbeid med Rock

Rock landskapsarbeid eller hagearbeid innebærer kombinere steinblokker, steiner og småstein med busker og blomster å skape et landskapsdesign. For områder med lite nedbør, innlemme flere steiner enn live plantings for en bærekraftig hage. Bruk steinhager legge til tekstur i landskapet. Forberede området fullt før installasjonen ved å fjerne noen ugress å forhindre angrep.

AlpineGarden.com

AlpineGarden.com gir en omfattende beskrivelse av hage definisjon, planlegging, design og installasjon i en artikkel med tittelen "Rock Garden." Emner inkluderer hage plassering og hensyn idet installasjonsstedet. Artikkelen diskuterer valg av rock og detaljene for bestilling og levering og gir instruksjoner om installasjonen. Finne flere relaterte artikler på nettstedet, inkludert en diskusjon av gjennom hagene, som er et liten beholder mer tradisjonelle rock hager. Som "The Rock Garden" gir artikkel "The gjennom hagen" detaljerte instruksjoner om design, installasjon og plante en gjennom hagen.

WildGingerFarm.com

WildGingerFarm.com gir et fotogalleri av rock landskapsarbeid ideer med korte bildetekster. Nettstedet spenner over aksent steinhager til sprekken plantings og inneholder fargefotografier for hver diskutert, og når koblinger til flere bilder av bestemt rock hage varianter. Bildetekster gir grunnleggende beskrivelser av variantene av hager, som den Berm hagen, som er en hevet garden bed med uformelle kantlinjer.

GreatLandscapingIdeas.com

GreatLandscapingIdeas.com nettstedet diskuterer ulike bruksområder for rock og stein i hagen. Fra terrassen utvidelser til "hardscaping" prosjekter (landskapsarbeid med stein eller stein med softscaping landskapsarbeid med planter), nettstedet gir eksempler, gir forslag for installasjon og inneholder informasjon om vedlikehold og vedlikehold. Nettstedet diskuterer fordeler og ulemper av rock landskapsarbeid.

Bedre hjem og hage Garden planer

Bedre hjem og hage nettsted tilbyr gratis nedlastbare hage planer for landskapsarbeid av alle slag. Det finnes tre hage planer for rock hager: lang-blomstrende hage, vår hage og sommerhage. Nettstedet gir dimensjoner for planene som en farge illustrasjon, et diagram, en omfattende guide til planter og instruksjoner for å installere hagen.