Gratis ideer for landskapsarbeid Around dekk

January 21

Om du har et høyt hevet dekk eller en enkel plattformdekk, kan måten du liggende plass rundt det øke eller redusere din hjems panikk. Hvordan en plante eller objektet vil se rundt dekk sterkt avhengig av høyde og utseende.

Dekke det opp

Hvis du har en hevet kortstokk med mye plass under, kan du endre utseendet ved å dekke opp som åpen plass. Installere espalier paneler nederst på dekk og vokse en rekke klatring planter på jorden nedenfor. Som plantene vokser, kan du lære dem å klatre espalier for å lyse opp plass og gi dekk et helt nytt utseende. Bruke en blanding av våren, sommeren og høsten bloomers i rommet, så du har fargen på dekk din hele året.

Velge riktig høyde

For et utseende som passer din dekk, Velg planter og objekter riktig høyde til å gå rundt dekk. Plasser små busker og trær rundt høyere hevet dekk dekker nedre og bringe dekk tilbake til det naturlige landskapet. Omgi en kortere plattformdekk med bunndekkende eller kortere blomstrende planter til en eksplosjon av farger. Hvis du ønsker å lage en større, brukbare uteområder, har din dekk føre til en uteplass med en brann gropen for en mer forseggjort landskap.

Gå innfødt

Hvis du vil opprette et utseende for dekk som blander inn det naturlige landskapet, gå innfødte. Velg planter innfødt til ditt område for å opprette landskapet. Hvis du ikke vet hva planter er innfødt til ditt område, må du gjøre forskning på det lokale biblioteket eller på nettet for å finne ut mer. Lokale barnehager og garden klubber kan også inneholde en mengde informasjon om flora som dyrkes i området eller hva varianter av visse planter vokse bedre i klima.