Gråt bøk sykdommer med røde flekker

July 27

Gråt bøk sykdommer med røde flekker

Den gråtende bøk (Fagus sylvatica "Pendula") vanligvis vokser sakte til mellom 30 og 50 fot i høyde og trives i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4a til 7b. Treet er utsatt for en ekstremt dødelig sykdom som produserer røde flekker på bark, og er resultatet av et partnerskap mellom et insekt og sopp.

Bøk Bark sykdom

Røde flekker skje på et gråtende bøk tre som følge av en fungal angrep kalles bøk bark sykdom. Sykdommen er forårsaket av fôring av et insekt kalt ullen bøk skalaen, med soppen inn treet på fôring området, drepe bark, og på samme tid, Skjoldlus. De røde flekkene er sopp koloniform kalt perithecia, og vokse i lyse, rødt klynger på både levende og døde bøk bark.

Nectria sopp

Noen perithecia flekker er lettere, laks eller rosa farge, men alle disse gråt bøk sykdommer med røde flekker er resultatet av infeksjon av tre arter av Nectria sopp.

Nectria galligena er innfødt til Nord-Amerika, mens Nectria coccinea var. faginata reiste fra Europa. I mange tilfeller den opprinnelige versjonen er først til å angripe et bøk tre og etterfølges av europeiske sykdommen.

Røde flekker

De røde flekkene på en bøk - seksuell frukt likene av nectria sopp - er lastet med sacs av spores som slippes vinden hver falle og overført til nærliggende prøver. På noen bøk er infestation så alvorlig at de mange røde flekker å slå fargen på bark helt rød, mens i andre tilfeller, de røde flekkene minutt og vanskelig å se. Før de røde flekkene utvikle, kan liten hvit eller rosa samlinger av frukt organer finnes på bark av bøk.

Betraktninger

Bøk bark sykdom vanligvis utvikler ikke før bøk skala insekter er tilstede på treet for mellom tre til seks år. Infeksjonen er svært dødelige og eldre eller svak beeches er sannsynlig å gi etter for angrepet. I tillegg gjør sykdommen det enklere for andre insekter og patogener å kaskadekonfigurasjon over bøk. Bare 1 prosent av bøk er anslått for å være helt motstandsdyktig mot sykdommen. Den beste forebyggende teknikken er sikre og oppmuntre helse og vitalitet av gråtende bøktreet.