Gråt blå Atlas Cedar treplanting instruksjoner

April 26

Gråt blå Atlas Cedar treplanting instruksjoner

Gråt blå atlas cedar er en svært dekorative evergreen som fortjener en spesiell plass i hjemmet landskapet. Utsøkt gråt armene dekket med blå-grønne blader kan bli sammenliknet med en foss. Det vil kreve staking, beskjæring og trening, men innsatsen er vel verdt det. En moden prøven kan vokse til en høyde på 10 fot, spre 15 fot i begge retninger. Plante gråt blå atlas cedar nær en støtte struktur, eller planlegger å installere etter planting.

Instruksjoner

•Plant gråt blå atlas sedertre i et nettsted som får full sol og ly fra nordvestlige vinder om vinteren. I nærheten av en bygning er høye gjerdet eller mur ideelt.

•Shovel ut en liten test hull og fyll den med vann. Hvis vannet er fortsatt der i 15 minutter, endre minst 2 kubikkmeter mål jord med like deler torv og sand å bedre dreneringen. Blå atlas cedar tåler nesten alle jord så lenge det drenerer godt.

•Kontroller planting hull minst dobbelt så stort som roten ballen og bare så dypt. Hell 1/2 bøtte med vann fra en bøtte i planting hullet for å redusere transplantasjon sjokk til røttene.

•Fjern den gråtende blå atlas cedar fra beholderen, fungerer det forsiktig med fingrene uten rykk på stammen. Løsne noen sammenrullede eller potten bundet røtter. Angi treet i hullet, at roten kronen er litt over jord linjen før fylle den ut. Juster om nødvendig.

•Trykk på jorden fast rundt røttene som du fylle hullet med skitt. Lukk så mange luftrom som mulig slik at det er fast kontakt røtter med jord. Hell en bøtte vann sakte over rotsonen.

Tips og advarsler

  • Bruker anlegget innsats og bånd for å støtte gråt blå atlas cedar mens den etablerer. Slank bagasjerommet trenger støtte for topptungt løvverk.
  • Ikke plante gråt blå atlas cedar i utsatt eller vind områder. Det er utsatt for kalde skade i løvverk topp.