Grapefrukt tre problemer med Bark sprengning og deling

July 21

Grapefrukt tre problemer med Bark sprengning og deling

Problemer med bark sprengning og dele på en grapefrukttreet er ofte en normal del av vekstprosessen av treet, ansporet av endringer i været og at vekstsesongen forlenges. Men føre noen sykdommer også sitrus treet lide skade å sitt eksteriør.

Sloughing

Nesten alle trærne regelmessig utvikle furer og rygger som skjemaet lang plater med deres bark og begynner å skrelle fra siden de sprekker. Dette vanligvis oppstår som treet aldre og er en normal del av vekstprosessen. En peeling av bark, ofte referert til som "sloughing," skjer når treet flytter ut av vinter dormancy og i spring vekst. Indre barken tvinger seg frem, fortrenge gamle - tillate treet å utvide i diameter.

Sunscald

En tilstand som kalles sunscald er et resultat av endringer i vær og temperatur påvirker Barken av alle trær, inkludert grapefrukt. Det utvikler vanligvis på sørvest siden av treet som direkte solskinnet på en kald vinterdag varmer barken før tilbake til frysepunktet temperaturer om natten forårsaker skade eller død bark. Denne skaden kan minimeres ved å pakke i bagasjerommet med et dekke i vintermånedene.

Frost sprekk

Frost sprekk oppstår også vanligvis på sørvest siden av en grapefrukttreet - som er normalt på senvinteren eller tidlig på våren - som vann i barken utvides og kontrakter som temperaturene varierer opp og ned. I ekstreme tilfeller kan dette føre til en sprekk som ofte er flere fot lang. Vekslende perioder med tørr og fuktig Vær kan også resultere i denne tilstanden, og trær som har lidd tidligere bagasjerommet skade kan være mer utsatt for denne lidelsen.

Sykdommer

En rekke sykdommer kan få skader på Barken av en grapefrukttreet. Sprakk barken på lavere bagasjerommet kan være forårsaket av dothiorella gummosis, exocortis, hendersonula treet og gren wilt, psorosis eller infeksjon av Phytophthora spp. Disse forholdene er ofte ledsaget av andre symptomer som oser tyggegummi, cankers, misfarging, svart sotet vekst under infiserte bark og bladene visner, tørr og visner.