Graco Magnum tekstur Spray pistol Tips

May 19

Foreløpig er huseiere ikke begrenset i deres maling valgene for både vegger og tak når utforme en rommets innredning. Faktisk har maling teksturering blitt maleri metode for å produsere dybde langs en overflate. Graco, en male sprøyta produsent, tilbyr en tekstur spray pistol kalt Magnum. Dette spray pistol har flere munnstykke tips for å lage forskjellige tekstur stiler.

Funksjoner

Graco's Magnum tekstur spray gun er en kombinasjon av en hopper beholder, holder teksturerte maling eller gjørme, en håndholdt dyse og en tilknyttet rør. En ekstern luftkompressor skaffer kraft til å flytte maling fra beholderen, gjennom røret og ut av dysen spissen. Munnstykket er tips er flyttbare for allsidig sprøyta teknikker.

Appelsinskall Tips

Appelsinskall er paint tekstur som ligner huden av en appelsin. Malingen er effektivt sprutet over en overflate, opprette strukturert utseende. Graco tilbyr to spray pistol tips for denne tekstur stilen. 4-millimeter (mm) åpne på en bestemt appelsinskall tips har en veldig fin splatter, noe som resulterer i liten splash flekker på en overflate. Derimot har Graco også et tips med en 6 mm åpning. Denne åpningen størrelsen tillater større splatter kapasitet enn 4 mm spissen.

Knockdown Tips

Knockdown tekstur ligner appelsinskall. Istedet for splatter flekker er knockdown en splattering maling øyer på en overflate. Graco gir to tips for denne teksturen. Knockdown øya teksturen krever større tips åpninger for å skape utseendet. Tips åpninger måler 8 mm produserer en liten til middels knockdown tekstur. Alternativt skaper en større tips åpning, måler 12 mm, en stor knockdown tekstur, ofte referert til som popcorn eller akustisk tekstur.

Betraktninger

Kontroller at den flyttbare sprøytepistol tips er riktig festet til munnstykke. Den eksterne luftkompressoren gjelder mye kraft for maling produkt for en kraftig utslipp gjennom slangen og på overflaten. En løs tips kan tilfeldigvis løsne under press, muligens forårsaker skade og skade nylig teksturerte overflaten.