Grå Film etter rengjøring Wood skap

February 26

Grå Film etter rengjøring Wood skap

Tre er et ønskelig valg for skap overflater takket være rustikke, klassiske utseendet det gir til kjøkken. De fleste wood skap er produsert og installert med et beskyttende lag med avslutning eller som holder flekker og skitt av i skogen selv og du kan bare slette fjerne forurensninger fra overflaten. Hvis du har tørket ned ditt skap og oppdaget en disig film igjen, kan det være tid for en annen rengjøring tilnærming eller en ny polsk.

Rengjøringsmiddel

Vanlig tørke gavlene kan bli gjort ved hjelp av litt mer enn varmt vann og parabolen vask såpe. Dette vil fjerne overflaten smuss og støv, men ofte har ikke makt til å skjære gjennom fett eller voks buildup på overflaten. Dyprens, bruker olje såpe løsninger, men lese ingrediensene nøye. Det er mange produkter på markedet, så Velg en som ikke inneholder voks, olje eller silikon produkter. Disse statister i din olje såpe vil svekke mål over tid og forårsake verre flekker på din overflate.

Tørking

En av de viktigste og ofte oversett, aspektene av wood skap er tørke dem fortløpende. Fuktighet på overflaten kan forårsake en tynn dis eller film på det ferdige utvendig. Etter at du tørker ned et område med olje såpe, umiddelbart buff over området med en myk terrycloth. Alltid buff med korn eller mønster av skogen for å unngå etterlot striper.

Polsk

En kjedelig film på overflaten kan være et tegn på at finishen på dine wood skap er gammel og kunne bruke repetisjon. Bruk av møbler polsk en gang per år, polert til overflaten med en myk klut, kan gjenopprette noe av glansen og vil fjerne filmen, minst en stund. For tykk film, tunge flekker eller skade på overflaten, kan en full refinishing jobb være i orden. Refinishing innebærer stripping gamle finish fra regjeringen, rengjøring tre og utføre en ny finish. Dette vil legge år beskyttelse til skap; Det gir deg også muligheten til å endre eller avslutte hvis du ønsker.

Advarsler

Til tross for hvordan sta film eller flekker på ditt skap er, det er noen ting du ikke bør gjøre hvis du har tenkt å erstatte din wood skap. Unngå alle slipende rensemidler, som rengjøring pulver, stålull, saumfarer pads og stiv-bust børster. Dette vil grundig ripe finish, forlater veden mer utsatt for fremtidige skader. Ikke bruk sterke kjemiske rengjøringsmidler, som ovnen renere eller solvent rengjøringsmidler. Dette vil spise bort på finish og permanent avta tre.