Gopher-resistente blomster

October 21

Gopher-resistente blomster

Noen planter og blomster er faktisk motstandsdyktige mot angrep og foring av gophers. Alle angrepet av gophers vil ha en hard tid å utvinne og muligens kunne dø. Følgende plantene pleier å unngås ved gophers hvis det er andre ting tilgjengelig å knaske på. Mye av den gopher unngåelse av disse plantene er knyttet til deres smak og tekstur. Hvis du plante disse blomstene i hagen din, er det usannsynlig at de vil bli angrepet av gophers.

Foxglove

Foxglove er en lav plante som sjelden vokser høyere enn to til fire fot. Blomster av foxglove er formet som lille klokkene med flekkete innsiden. Blomstene varierer alt fra to til fem inches tvers. Blomster kan enhver nyanse av rosa, men kan også være lilla eller hvit. Foxglove vokser best i sur jord i hardførhet sonene 4 til 8.

Begonia

Begonia anlegget er også motstandsdyktig mot gopher fôring. Begonia er en liten plante, sjelden stadig større enn én til to fot høy. Den har voksaktig, mørkegrønne blader og blomster som er vanligvis rødt, gult eller rosa. Begonier vokser best i skyggefulle områder, selv om noen varianter har vært dyrket for sollys. Begonia planter vokser best i hardførhet soner 5 til 9.

Hortensia

Hortensia anlegget er en busk som mister sine blader om vinteren. Blomstene hortensia Bush er vanligvis hvit, blå eller rosa. Blomstene vokser sammen i store klynger. Hortensia anlegget vokser best i hardførhet soner 3 til 10 i delvis skygge.

Påskelilje

Påskeliljer er også gopher motstandsdyktige. Påskeliljer er blomstene som blomstrer om våren. Blomstene er vanligvis gule eller hvite og er formet som liten stjerner eller trompeter, avhengig av variasjon. Påskelilje planten vokser vanligvis 15 til 18 inches høy. Påskeliljer trives i full sol og vokser best i hardførhet soner 3 til 8.

Lavendel

Lavendel er en populær urt som ikke tiltrekker gophers. Dette gresskledd anlegget har flere varianter, inkludert engelsk lavendel, spansk lavendel og gule lavendel. Mest kjente lavendel produserer liten, lilla blooms. Lavendels søt duft brukes ofte til å tiltrekke Sommerfugler og som en bunndekkende anlegget senger. Lavendel vokser best i hardførhet soner 5 til 10. Lavendel foretrekker godt drenert jord og full sol.

Oleander

Oleander er en annen blomst som ikke er attraktiv for gophers. Oleandere er høy, bush planter som kan vokse opp fem feet. Oleander bladene er mørkegrønne, voksaktig og spiny. Oleandere produsere små, lyse blomster som varierer fra rosa til rød. De vokser best i full sol i hardførhet soner 5 til 8.