God tørr Tepperensing maskiner

December 15

Tørr tepper rengjøring maskiner er utformet for å rense tepper uten å forlate noe vann eller såpe rester bak. Fordelene med å bruke tørr gulvteppet rensning apparat er at de hindrer teppe krymping, selvklebende skader og lukt oppstår. Tørr tepper rengjøring maskiner brukes i både bolig-og kommersielle.

SEBO Duo-P Carpet Cleaner

SEBO Duo-P Carpet Cleaner er utviklet for å fjerne tørr og løs fra et teppe. Renere arbeider i samarbeid med en tørr rengjøring pulver som inneholder en sikker løsemiddel og anti-bakterielle egenskaper som utrydde flekker og andre materialer. For å rengjøre et teppe med tørr teppe renere, må enkeltpersoner bruke en liten mengde pulver på skitnet området, arbeide pulveret i teppet ved hjelp av pensel og avreise den for en time å gjøre sitt arbeid. Etter en time trenger enkeltpersoner bare å støvsuge pulveret bort. Fra 2010 er kostnaden av støvsugeren ca $645.

Swedry tørt organisk Carpet Cleaner

Den Swedry tørt organisk Carpet Cleaner er en dyp-feilfri carpet cleaner som bruker et dual-børste system. Maskinen veier 11 lbs., og er 14-av-5-av-12 inches. Motoren har 200 watt, 120 volt og 1,8 ampere strøm. Ledningen er 40-fot lang, som tillater enkel manøvrerbarhet. To børstene på støvsugeren operere på 400 RPM, lengden er 12 inches og diameteren er ca 2 inches. For å gi en sikrere og mer stillegående drift, har den tørre tepperengjøringsmaskin dobbel isolasjon. Enkeltpersoner må bruke Swedry tepper rengjøring pulver før du bruker rengjøring maskinen. Kostnaden for den tørre tepperengjøringsmaskin er $610 og leveres med ett års garanti.

Teppet børste og rent TM3

Teppet børste og rent TM3 tørr teppe renere er et teppe børsting maskin som har en rengjøring kapasitet på 3000 kvadratmeter føtter. Maskinen veier nesten 27 lbs. og har en arbeidsbredde på ca 12 inches. Selskapets Tepperensing sammensatte er 98 prosent organisk og inkluderer nontoxic rengjøringsmidler. Dette er en kommersiell tørr tepperengjøringsmaskin som kan brukes når som helst, selv mens individer går over et teppe. Kostnaden for renere er nesten $2500.