God rengjøringsmiddel for Windows

July 9

God rengjøringsmiddel for Windows

Rengjøring Vinduer kan virke overveldende, spesielt når dårlig vær har forlatt stripete innskudd på utsiden og barn har dekorerte dem med klebrig håndavtrykk på innsiden. De fleste av oss betale for en kommersiell vinduet renere og en dott av papirhåndklær, men tar noen tips fra fagfolk gjør jobben med å oppnå glitrende windows mye raskere. Gjør din egen kostnadseffektiv rensemiddel og bruke de riktige verktøyene er halve kampen.

Før rengjøring

Hvis din indre Vinduer støvete, bruk børstemunnstykket støvsuger og vakuum hele vinduet, ramme og terskel. For utvendig, legge til en dråpe eller to av dish såpe i en bøtte med varmt vann og vask vinduet, inkludert rammen, med en klut eller svamp. Ikke glem å åpne vinduet for å rense alle overflater av rammen. Før rengjøring, fjernes verst av akkumulert bygge opp.

Riktig verktøy

Glem den papirhåndklær, avis og kaffe. De alle fungere tilfredsstillende, men vil forlate deg med verkende armer--du aldri se profesjonell vindu rengjøringsmidler gni Vinduer med forladninger av papir. Stedet investere i en høykvalitets nal. Kjøp best du har råd; en billig en koster bare noen få dollar er ikke like effektiv eller langvarig. Du må også to Mikrofiberkluter.

Rengjøring

Bland 1 kopp hvit eddik med 2 kopper vann i en sprayflaske. Spray lett på vinduet. Ta din nal og tørk bladet med en dempet mikrofiberklut. Hold nal så bladet er loddrett og dra det fra øverst på venstre side i vinduet til høyre i én bevegelse. Tørk bladet med en fuktig klut. Hold nal vannrett, og dra det fra toppen av vinduet til bunnen, igjen, i én bevegelse hvis du kan. Gjenta over vinduet. Fjern overflødig løsning fra bunnen av rammen med den tørr mikrofiberklut.

Store vinduer

Når du arbeider med store vinduer som du må bruke en gardintrapp, behandle vinduet fire mindre Vinduer. Ta det første vannrette hugge av nal fra venstre til midten og de loddrette streker halvveis ned glasset. Få av stigen og gjøre en andre Vannrett strek over å fange rengjøringsmiddel i første sett av vertikale streker. Plass nal like over nederste kant av vannrette streker og dra ned til bunnen av vinduet. Gjenta på den andre siden, arbeider fra midten til høyre. Ikke glem å tørke nal bladet etter hvert strøk. Arbeider raskt for å unngå linjer danner. Fjern overflødig eddik vann fra bunnen terskel med en tørr klut.

Små-vindusrute Windows

Du kan kjøpe små squeegees for lite vindu rutene, men det er raskere å dempe en mikrofiberklut i eddik løsning og tørk vinduet ren. Det er nesten umulig å få små-vindusrute dører helt strek gratis.

Vinduet rengjøring Tips

Har du ingen hvit eddik tilgjengelig, kan du bruke en 1/4 tsp. av oppvaskmiddel med vann i sprayflaske. Imidlertid bruke eddik neste gang du rengjør vinduet som såpe løsningen vil forlate en usynlig klissete rester. Ikke Rengjør windows under skarpt solskinn. Det gjør vondt øynene og glasset vil tørke for fort. Når du har blitt vant til å bruke en nal, kan du prøve å bruke en omvendt "bevegelse ned vinduet, etterbehandling med en loddrett strek langs hver side. Denne metoden er enda raskere. Kjøpe en utvidelse polet for din nal hvis du har vanskelig å nå windows.