God Planting steder for Soleirolia

July 7

Soleirolia er også kjent som baby's tårer og Irish moss. Er det en snikende, lav, mosslike og urteaktige bunndekkende som kan nå opp til 3 inches i høyden. Det brukes som et teppe anlegg på grunn av kvaliteten for å spre på ubestemt tid. Den har skinnende, lys grønn, nesten-runde, eviggrønne blad og blomster er meget små og uten kronblad. Planten vokser veldig fort. Det er utmerket som tepper i naturalisert innstillinger som mellom stepping steiner og patio blokker. Det er en veldig god følgesvenn anlegg for bregner og liljer.

Planting forslag

I hagen brukes soleirolia som en Inter planting mellom høyere bakken dekker, bregner og stauder. Det er også brukt som en dekket for pærer og en under-plante for mange busker. Det anbefales ikke å starte soleirolia i et drivhus eller nær senger av en skygge hage miniatyr planter som det kan bli en ubarmhjertig inntrenger. Dens tåke av minutt blader kan dekke 1 til 3 føttene på bakken i et år. Hvis følger med god skygge og fuktighet, kan det spre seg enda raskere. Det vokser svært tett, og dermed kan plantes i områder av tunge foten trafikk som anlegget er svært hardfør. Selv om soleirolia er invasiv er det ofte plantet for å holde skyggefulle, bratte skråninger. Når plante større bakken er det bedre å kombinere med noen høye dyp-rot planter som bougainvillea eller nedbrutt akasie.

Økende Tips

Om soleirolia ser delikat, er det en meget hardfør plante. Selv når brent av frost, tar det bare noen rester av den til våren tilbake i sommeren. Når skadet anlegget har lite problem fornye seg selv. Den vokser best i rike, organisk, fuktig jord. Anlegget skal være vannet regelmessig under aktive veksten; den tolererer ikke veldig høye temperaturer eller tørke forhold bør ideelt plasseres i lys tett skygge. Det neppe krever noe vedlikehold eller er plaget med sykdommer eller skadedyr.

Borekaks er den enkleste måten å starte nye planter. Root divisjon er meget effektiv og metoden vanlige forplantning. Grave opp små plugger og transplantere i nye steder i løpet av høsten, vinteren eller tidlig på våren. Den smaragd grønne soleirolia er et attraktivt tillegg til noen hage og dens lave kostnader og vedlikehold legges funksjoner. Det trenger bare en daglig vanning mens det er å få etablert og thrives i skyggen.