God planter til Plant nå i sommer

January 10

Planter som ikke vil tolerere våren frost eller på sitt høydepunkt under høst eller vinter er god planter til plant i sommer. Sommeren er en god tid å se der det er tomme flekker i hagen din eller en skvett farge er nødvendig. Det er også en god tid å plante ting du ikke bli plantet i hagen vår. Selvfølgelig, trenger de plantene regelmessig, dypt vann for å hjelpe dem å etablere en solid rotsystem.

Ettårige planter

De fleste årlige planter vil ikke tolerere frost, så venter forsommeren å plante disse varmekjære blomstene er best. Impatiens, begonia, lantana, petunia, verbena, zinnia og marigolds er ideelle årlige sengetøy planter fordi de er så lett å vokse. Impatiens og begonia vokser best i skyggen; de andre årlige plantene nevnt trives i full sol. Velg et område med godt drenert jord som er høy i organisk materiale. Disse årlige planter er også ideell for voksende i beholdere, men sørg for å velge en potting jord designet for containere, eller legge vann krystaller til din favoritt potting blanding for å hindre at beholdere uttørking for fort.

Sommer pærer

Klaser Canna, gladiolus, dahlia, calla liljer, elefantører, caladium og ananas lily er bare noen av de mange tropiske sommer blomstrende pærene som du kan plante etter de siste vår frost. Alle disse plantene vil trives i bakken eller beholdere. Kontroller at jorden er godt drenert og rike i organisk materiale. Plante caladiums og elefantører i skyggen; vokse andre planter nevnt i denne delen i full sol. Gladiolus dahlia krever at staking å holde dem stående, spesielt når store blomstene begynner å danne.

Grønnsaker

Tomater, paprika, mais og auberginer er noen av de mer kjente sommer-plantet grønnsakene, men det er mange andre som vil gjøre det bra og selv vokser i høst eller vinter plantet i sommer. Agurker, bønner, squash, selleri, squash, vannmelon, kål, brokkoli, rosenkål, salat og poteter er gode avlinger å plante i juni. Fortsette planting grønne bønner, brokkoli, salat, agurk, rosenkål, kål og mais gjennom andre uken av juli. I de siste to ukene av juli, plante brokkoli, grønnkål, spinat, salat, gulrøtter, erter og blomkål i hagen. I August, plante neper, reddik, gulrøtter, agurker, bønner, salat, spinat, grønnkål, kinesisk kål, poteter og brokkoli i hagen, men vær forberedt på å dekke avlinger med en kald ramme ved første tegn på frost. En kald ramme er en boks-lignende struktur med et klart glass eller plast toppen.

Høsten stauder

Sommeren er en god tid å plante høst-blomstrende stauder som asters, mødre, oker og monkshood. Dette gir disse planter tid å etablere en solid rotsystem før kjølig vær setter i. Planter med en god rotsystem er mer sannsynlig å overvintre enn de som ikke er etablert. Det er lurt å mulch rotsonen av sommer-plantet stauder, både ved planting at røttene kjølig og fuktig, og så igjen før vinteren setter i å hindre den naturlige fryse/tine syklusen drepe planten.