God planter for en postboks hage

September 4

Opprette en klassisk postboks hage med sin egen signatur når du kombinerer daglig blomster og dekorative planter. Fordi hagen vil ofte bli utsatt for dårlig værforhold, velge planter som er solid og krever lave nivåer av omsorg. Bygge en attraktiv postboks hage legger til panikk i din bolig. Bland vinstokker, stauder og fargerike blomster i en liten hage hvor postboksen er i fokus.

Clematis

Tradisjonelle, fargerike og en sterk dyrker, clematis er dekorative stjernen i postboksen hager. Som dets vinranker klatre postboks pole, gir skinnende grønne bladene en myk kontrast til boksens harde overflater. Mens clematis' dyp lilla blomster om sommeren er en standard, bringer erstatte en rosa, lavendel eller hvit blomstrende vintreet en uvanlig vri designobjektet. Beskjære clematis vinstokker ofte for å holde dem fra å forstyrre tilgang til postboksen åpning.

Ornamentale gresstyper

Grasiøs blader av ornamentale gresstyper er egnet til en postboks hage hvor lite vedlikehold er en prioritet. Angi gress grupperer tilbake fra postboksen selv slik at de ikke forstyrrer bruken. Bruk innfødt, tørke-tolerant gressarter i tørre områder med lite nedbør. Inkluder Miscanthus artene gress i liten hagen for silkeaktig frø hodet og hele året appell.

Daylilies

Solid stauder, daylilies holder seg godt i en postboks hage hvor dårlig veikanten jord, lite fuktighet og robust vintervær opprette et ugjestmildt miljø. Selv om daylilies foretrekker full sol, vil de vokse og blomstre om postboksen er i en delvis skyggelagt, også. Daylilies kommer i en rekke rødt, gull, gul og lavendar farger, slik at du kan velge blomster å blande med andre planter i den lille hagen.

Purple Coneflower

Sterk, oppreist stauder, purple coneflower er favoriserte frodig grønt løv og fet, store blomster. Anlegget holder seg godt i vind og vær, slik at det passer for en postboks hage der det er ingen beskyttelse mot elementene. Lilla coneflowers vokser opp til 4 fot høy og, avhengig av variasjon, har blomster som spenner fra myke lavendel til rosenrød rosa til dyp lilla.