God planter for en plante salg Fundraiser

March 25

God planter for en plante salg Fundraiser

Du har mange gode alternativer når du velger planter for en plante salg fundraiser, men valgene kan bestemmes av salgs timing og hvor mye arbeid du putter inn i den. Hvis starter planter fra frø, for eksempel måtte du la dem å nå et par inches i høyden eller produsere blomster så de vil være attraktivt for potensielle kjøpere. Hvis du er tynnere eksisterende anlegg stabler for å lage nye starter, må du vente til været er riktig så du ikke skade mor anlegget.

Urter

Urter er attraktivt fordi de ikke bare legge til krydder når matlaging, men noen som aloe, kan gi medisinske fordeler. Sitronmelisse og mynte kan brukes til å smaken drikkevarer og lage te. Periwinkle og gressløk kan legges til blomst hager på grunn av deres fargerike blomster. Lavendel og sitron gresset er populær på grunn av deres duft. Andre urte planter som er bra for en fundraiser inkluderer oregano, rosmarin, salvie og timian.

Sengetøy planter

Planter for skyggefulle områder som hostas og fioler er bra for plante salg fordi de tåler lite lys og spres raskt. Iriser og liljer er lett atskilt og plantet, gir våren og sommeren blomstrer. Hage flox, four-o'clocks og marigolds ta attraktive potteplanter våren, innbydende kjøpere å utvide sin blomst hager. Mange mennesker trekkes til de lyse fargene av petunias, små potter eller hengende kurver.

Potteplanter

Aloe og fioler er overganger som kan dyrkes utendørs eller potted og oppbevares inne. Coleus, med sin rike farger og ofte spraglete blader, velges ofte fordi det kan bli ganske stor for en potteplante og trenger litt omsorg. Både Boston fern og asparges fern er elegante valgene som appellerer til den kresne øye. Ivy planter er lette å rot, og folk kan festes til mulighetene for hvor vinrankene vandrer.

Grønnsaker

Tomat og pepper planter er gode vegetabilske valg for en plante salg fundraiser. Med alle varianter å velge mellom, kan du tilby en rekke alternativer. Agurk og squash også kommer i mange varianter, og er lett å starte i små potter. Rosenkål, brokkoli og blomkål er gode alternativer også, fordi de skal startes innendørs slik at de er klar for transplantasjon når våren temperaturen varm.