God planter å være Potted på dekk

May 12

God planter å være Potted på dekk

Dekorere dekk med en rekke potteplanter ikke bare legger skjønnhet til ditt hjem, men også skaper en beroligende og avslappende oase for deg og din familie til å nyte mens du slapper av på dekk. Potteplanter krever lite vedlikehold og tilbyr en utmerket måte å lyse opp en trist uteområder.

Plan

Før du kjøper noen planter, ser på dekk og bestemmer hvor du vil plassere plantene. Din første betraktning bør være belysning. Dekkes av dekk, eller er det utsatt for full sol mesteparten av dagen? Hva slags planter du ønsker å ha på dekk? Vil du blomster eller er du interessert i planter og trær? Vil du noen store planter eller vil du heller ha en blanding av størrelser og typer planter spredt over plassen? Når du har opprettet en plan, er det tid til å besøke barnehager å kjøpe planter.

Valg

Velg planter som trives best i belysningen på dekk. Høner og kyllinger, miniatyr roser, lavendel og petunias er alle solen-elskende planter. Stemorsblomster, begonier og impatiens foretrekker en skyggelagt. Potted tulipaner og påskeliljer legge skjønnhet til dekk og kan bli tatt innendørs når været blir kaldt. Ivy, philodendrons og bregner er gode valg for blomstrende planter. En kaktus fungerer godt i de mest solrike områdene av dekk.

Fig trær, små palmer og en hardfør ficus ser flott i hjørnene på dekk og kan trimmes med små hvite lys for en fin effekt. Plante dverg frukttrær i potter slik at du kan flytte dem innendørs i de kalde månedene. Frukttrær også ta fordelen peiling frisk frukt for din familie. Når potting en frukt tre, velge stor, solid, fylle den delvis med jord, dekke røttene og fast jorden rundt treet. Vann, men ikke gjødsle til du ser tegn til ny vekst. Frukttrær foretrekker full sol, men kan blomstre i delvis skygge.

Omsorg

Beholdere er viktig for sunn plantevekst. Velg Potter som er godt gjort, solid og tilbyr skikkelig drenering for planter. De må være stor nok for rot vekst. Terra cotta, tre og plast er bra materialer til plantasjeeiere. Velg Potter som varierer i størrelser og farger å legge til appell av dekk. Du kan finne at noen interessante containere rundt huset som gjør morsomme holdere for plantene.

Ikke glem om jord. Riktig jord valg er viktig å sikre helsen til planter. Din hage senter selger ferdigblandet jord som du kan bruke når potting planter. Kjøpe en som består av både organisk og deler. Gi plantene rikelig med vann, som jord i potter tendens til å tørke ut raskere enn jord i bakken. Potteplanter krever også krever en fôring av gjødsel for sunn vekst.