God plante mat for en grapefrukttreet

August 1

En av fordelene ved å bo i et varmt klima vokser din egen sitrus og høste det fra trærne i hagen din. Mange mennesker liker søte, hjemmelaget grapefrukt plukket ferske fra egne trær. Grapefrukt, som alle citrus, er tung matere som har bestemte gjødsel. En god plante mat for grapefrukttreet er en som inneholder nitrogen, fosfor og kalium, samt mikronæringsstoffer som hjelpe treet produserer god frukt.

Voksende grapefrukt trær

Grapefrukt trær er hardføre i USDA hardførhet soner 9-11. De er kalde følsomme og må beskyttes mot kalde vinder og fryser. De vokser best i full sol steder. Lille ekstra vanning er nødvendig. Trær krever ikke mer organisk materiale i jord, men mulching bidrar til å bevare fuktighet i tørre perioder. Grapefrukt trær begynner å bære frukter etter ca to til fem år, ifølge University of Florida horticulturist James J. Ferguson.

Nutrional krav av grapefrukt trær

Foruten næringsstoffer som krever at alle planter, må sitrustrær ekstrabeløp nitrogenoksid, som en 21-0-0 blanding. Boron, magnesium, kobber og sink er også nødvendig. Disse kalles "mikronæringsstoffer" som vanligvis ikke finnes i standard gjødsel. Spesialutviklet sitrus treet gjødsel er en god plante mat bruke grapefrukttreet. Disse finnes på hage sentre og plante barnehager.

Typer plante mat For grapefrukt trær

Sitrus treet mat er tilgjengelig i en rekke former, inkludert detaljert, flytende og gjødsel innsats. Disse gjødsel bør ikke berøres stammen av trærne. Bruke dem rundt drypp linjen av treet overheng. Dette vil tillate røttene til å absorbere næringsstoffer uten skade. Slow-release gjødsel anbefales fordi de ikke vil brenne røttene av umodne planter, etter fire vinder dyrkere. Micorrhizal sopp er en fordelaktig sopp som injiseres i jorden rundt røttene av trær. Dette hjelper på treet med rotsystem å absorbere næringsstoffer fra jord og gjødsel mer effektivt. Miccorhizal sopp er tilgjengelig på hagesenter.

Innendørs grapefrukt trær

Grapefrukt trær kan også dyrkes innendørs selv om de ikke kan få nok lys til å produsere frukt. Innendørs gartnere kan dyrke attraktive løvverk og kan nyte velduftende blomster treet produserer. Dverg varianter vokse til 3 fot høye og ca 3 fot bred. Plasser trær i et område som får sterkt sollys. Gir ekstra fuktighet for trær, som trenger 30 til 60 prosent fuktighet. Bruke en langsom-utgivelsen gjødsel som har magnesium, jern og andre mikronæringsstoffer hver tredje måned. Å hjelpe trærne for å pollinering, tørke pollenbærere med en myk pensel til å pollen scatter. La jorda tørke litt mellom Pottejorden.