God pærer plante rundt furu

May 7

God pærer plante rundt furu

En av de mest ofte gjentatt hagearbeid mytene er at ingenting vil vokse under furutrærne. Teorien er at konstant utgytelsen av furu nåler øker surheten i jorda innholdet sin base. Sannheten er at mange planter kan dyrkes fra pærer plantet rundt treet, inkludert slike fargerike blomster som Iris, påskeliljer, liljer og lily av dalen.

Første skritt

Mens slippe barnåler legger til syre jord nedenfor, er det mer vanlig skade for voksende planter rundt treet base mangel på vann og solskinn. Før planting blomsterløk, er det lurt å trimme lavere lemmer av treet å tillate litt sollys og regn. Deretter forberede jord grundig, legge til kompost med blad mold og litt lime å balansere av høy syre innhold.

Velge planter

I høst, plante et utvalg av pærer som har vært vellykket næret under furutrær, pass på at du følger instruksjonene. Sette daffodils i ytterkanten av at lem som de krever en halv dag med solskinn å bringe sine overflod av gul å lette vår landskapet. California Iris er en annen utmerket valg, med sin blanding av lilla, blå, hvit og cream blomster hver vår. Liljer er utmerket kameraten å furutrær og velduftende og skygge-kjærlig lily-av-det-dalen kan også blomstre.

Vann ofte

Vann pærene plantet under et furutre dobbelt så mye som vanlig å kompensere for tunge kalesjen nåler overhead som blokk regn fra å nå dem som regel. Være forsiktig å sjekke jord ofte, men. Hvis det blir for fuktig, vil veksten av påskeliljer bli redusert. Hvis nålen avføringen er overdreven, forsiktig flytte noen av basen av treet.

Legge til skadedyr

Hvis du oppretter en hage med blomster fra pærer, men vil legge ytterligere planter under din furu, Velg de med en forkjærlighet for surhetsgrad i jord. Asalea vokse spesielt godt under slike forhold, astilbe og japansk anemone.