God lagringsplass ideer for en liten gutt rom

January 27

Leker, bøker, klær og andre elementer i en gutt rom har tendens til bli uorganisert raskt. Begrenset plass på soverommet hans gjør lagring vanskeligere. Utnytter plassen du har kan du holde rommet hans organisert. Organiseringsverktøy og lagringsenheter gir dedikert lagring til bestemte elementer i rommet.

Bruke bortkastet plass

De fleste rommene har noen bortkastet plass kan du utnytte for oppbevaring. Under din sønns seng er et slikt sted å lagre elementer han ikke bruker ofte. Seng er tilgjengelig med innebygd skuffer i basen. For et rimelig alternativ, kjøpe plast lagring skuffer laget for under sengen. Disse hyllene er kortere enn de fleste lagring skuffer så de gli lett under en lav seng. Hyller er en annen løsning å utnytte loddrett ubrukt plass. Legge til hyller i de øvre delene av veggene å holde elementer. Ved å plassere hyllene høyere på veggene, er du fortsatt kunne bruke den nedre veggplass for møbler i rommet som dresser og seng.

Beholdere

En rekke containere gir lagringsplass samtidig holde eks organisert. Brukbare beholdere for en gutt rom inkluderer kurver, plast binger, bøtter og tre skaper. Velg beholdere som passer inn i temaet i rommet hans. For eksempel passer bøtter inn i en konstruksjon eller stranden tema. Plassere bestemte elementer i hver beholder. Du kan for eksempel plassere en bøtte av soverommet døren å holde hans sko. Lagre beholdere på gulvet eller hans kommode, eller sette dem i skapet avhengig av hva hver beholder holder og hvor du har rom.

Skap

Skap for hjemmebruk er tilgjengelig på mange møbler butikker. Disse enhetene legge til ekstra lagringsplass når bli et samlingspunkt i soverommet. Denne ideen fungerer godt i en sport-themed guttens soverom, men de kan også brukes med andre temaer. Maling skap for å matche romdekorasjonen. Tilordne en bestemt bruk for hver låst.

Dobbelt formål stykker

Når plassen er begrenset, fornuftig allsidige møbler mest. Plass en lagring benk i din sønns rom under et vindu. Du gir ham ekstra sitteplasser på rommet hans og et sted å lagre elementer i. Hemsen er et annet alternativ for eldre gutter. Plassen som brukes av sengen har både soverom og et område under studere eller spille.