God kilde til kalsium for planter

February 21

God kilde til kalsium for planter

Akkurat som det hjelper for å bygge sterke bein i kroppen, hjelper kalsium planter danner en solid cellestruktur. Kalsium oppfordrer plantevekst og bistår i bekjempelse av sykdommer, som blomstre slutten råte på tomater. Bland i kalsium når du dyrke hagen din eller gi plantene en forbedring av kalsium like under roten ballen når du setter dem i bakken.

Lime

Legge til landbruket lime din hage jord for å øke kalsium innholdet. Lime kommer i forskjellige stoffer, inkludert kalsiumkarbonat og en blanding av kalsiumkarbonat og magnesium og en rekke former, som pulver og granulater pellets. Primært brukes til å endre pH i sur jord, kan lime også brukes til å gi en dose av kalsium før planting. Spre et lag av kalk før tilling slik det er grundig blandes inn i jorden.

Eggshells

Når du bruker egg i en oppskrift, lagre skjell og bruke dem til å gi ytterligere kalsium på plantene dine. Legge til eggshells å din hage soil når tilling et stort område, bland dem i kompost haug eller strør en håndfull direkte inn i et hull før du legger til en ny plante. Ha hagehansker og bruker hendene til å knase opp på eggshells før du legger dem til jord eller planting hull.

Kalsium tabletter

For å gi personlige planter en ekstra dose av kalsium, legge til en over-the-counter kalsium tablett planting hullet. Bruke en morter for å knuse kalsium tablett før det er bare et fint pulver. Eller plassere tavle i en bolle eller skål og bruk baksiden av en skje til å slipe den til et pulver. Dryss støvet av en knust kalsium tablett i din fersk gravde hull før du installerer din plante.

Gips

Inkluder gips i din hage eller blomsterbed senger å hjelpe løsne komprimerte jord og legge til en dose av kalsium og svovel for plantene. Kvaliteten på gips og mengden av næringsstoffer inneholder kan variere avhengig av området som ble det utvunnet. Bruke en hage sprederen i gips. Ikke bruk gips opprettet fra resirkulert gips for jordbruk; Det kan inneholde forurensninger som ikke finnes i minelagt variasjonen.