God blomster tidlig morgen søndag

April 13

God blomster tidlig morgen søndag

Noen planter, trives selv om de elsker solen, bare i morgen kjøligere forhold. De er gode alternativer for hager ligger der årstidene er milde, å legge til deres vinter. I områder der somrene er varme og harde vintre, må du kanskje plante noen av disse morgensolen elskere i høsten og våren.

Doble Impatiens

Doble impatiens trives i morgensol og ettermiddag skygge, produsere doble blomster i en rekke farger, inkludert rosa, lilla, hvit og rød. Disse årlige blomstene krever rik jord som er fuktig og godt drenert. De vokser oppreist til ca 1 fot og spre samme avstand. Doble impatiens ser bra ut i årlige blomsterbed, containere og hengende kurver.

Dianthus Pixie

Pixie er en hybrid rekke dianthus som krever morgensol og ettermiddag skygge. Dette evergreen er hardføre i USDA soner 4 til 8. Den produserer rosa, tann kanter blomster i godt drenert, litt tørr jord. Pixie er også hjort-resistente, og det tiltrekker sommerfugler i hagen.

Bacopa anlegg

Blomstene på årlige bacopa anlegget vises i masse fra spring gjennom fall når du tilbyr det morgensol og ettermiddag skygge jordsmonn. Avhengig av variasjon er blomstrer hvit, blå eller rosa, blomstrende på 4-til-8-tommers stammer. Bacopa vil ikke tørke forhold, men synker blomstene. Etter vanlig vanning gjenopptas, tar det dette anlegget to uker for å begynne å blomstre igjen. Bacopas spre opp til 2 fot og er tilpasset å vokse i containere.

Stemorsblomst

Stemorsblomster er selv sår, kul-sesongen blomster. De trives i full morgen søndag og også blomstre vinteren hvis temperaturen forblir over frysepunktet. De fleste stemorsblomster ser ut som om de har en mørk center på grunn av en uregelmessig lapp på bunnen av hvert kronblad. Disse blomstene er multi-farget eller solid i for mange farger å liste. De liker fuktighet og rike jord og er utsatt for flere skadedyr og sykdommer. Overhead vanning fremmer fungal utvikling som fører til svart rot råtne og leaf spot. Dette anlegget gjør bedre med morgen vanning som tørker raskt i solen.

Bål Begonia

Rettferdiggjøre sitt navn, de årlige bål begonia produserer blomster fargen på brann: lys rødlig oransje. Dette anlegget også vokser med en gjennomgripende vane, som gjør det et godt alternativ for en hengende kurven. Våren å falle, sin blomster blomstre, blekner og umiddelbart erstattet av nye uten deadheading eller tre beskjæring. Bål begonia når opp til 3 fot med maksimalt 2-fots spredning. Dessuten morgensol og ettermiddag skygge krever denne plante godt drenert, karbonisert jord.