God blomster å plante rundt terrassen

January 13

God blomster å plante rundt terrassen

Dyrking av blomster og planter rundt terrassen eller dekk kan forbedre boareal legge til farge og dimensjon, transformere hele området. Blomster og planter som i små områder generelt fungerer godt rundt et atrium. Når du vurderer hva planter for å vokse rundt patio, er det mange alternativer å velge mellom.

Urtehagen

Urtehager er lett å plante og vedlikeholde, og passer bra i små områder. De kan plantes direkte i bakken eller beholdere rundt terrassen. Urter er duftende mange varianter, som basilikum, laurbærblad og gressløk, kan brukes i matlaging.

Busker og snikende Vines

Busker og snikende vinstokker omgå også en gårdsplass og kan legge personvern samt. Mange busker blomstrer med blomster, som forsythia. Siden de er en flerårig, vil busker og snikende vinstokker vokse tilbake år etter år. Den store butterfly bush og små hortensia fungerer godt sammen for å gi klare farger og design. Snikende vinstokker fungerer godt plantet ved foten av en uteplass, å dekke polakkene eller av veggene i hjemmet. De kan utdannet å vokse oppover, og ledningen kan brukes til å lage forskjellige former.

Container hagearbeid

Container hagearbeid er en enkel måte å legge til farge og tekstur rundt et atrium. Beholdere er tilgjengelige i stein, tre, keramikk, fliser, plast, metal, wire og glass. De fås i mange former, farger, mønstre og størrelser i tillegg. Velg blomster som passer til størrelsen på beholderne du; vurdere tusenfryd, snap drager eller roser.