Gnager fjerning

September 25

Gnager fjerning

Gnagere som rotter eller mus spredt over 35 sykdommer over hele verden, ifølge Centers for Disease Control og Prevention. Disse sykdommene kan spres direkte til mennesker via eksponering til gnager excretory væsker eller indirekte, ved hjelp av parasitic insekter som vektorer. Vanlige tegn på gnager infestation inkluderer urin eller avføring, "matlagre" og foreldet eller musky lukt. Du kan fjerne gnagere av tetting hull, bruker gnager feller og rengjøring mat kilder og hekkeplasser.

Instruksjoner

Tetting hull

•Kontroller inne i ditt hjem for hull eller hull. Voksen mus kan presse gjennom hull størrelsen på en nikkel. Dører, skap og peiser inneholder ofte hull og sprekker som tillater gnagere å presse gjennom dem. Sørg for å søke etter hull bak Klesvask maskiner, kjøleskap og andre husholdningsapparater. Kjellere og loft er ofte de mest infested områdene i et hjem, som mange gnagere er nattdyr og vanligvis unngå kontakt med mennesker.

•Kontroller utsiden av huset for hull. Gnagere kan trenge inn i huset gjennom små områder på Vinduer, dører og ventilasjonsanlegg. Hvis gnager infestation er ekstreme, må taket og grunnlaget for huset kontrolleres også.

•Rengjør ut hullene hvis det er noen tegn til at gnagere har brukt dem. Fylle hullene med stålull, og forsegle dem med caulk å holde stålull på plass.

•Rengjør gnager hekkeplasser i og utenfor huset for å hindre gnager infisering i fremtiden. Tegn på gnager hekkeplasser inkluderer deler av mat som er samlet inn, bite merker og filler eller streng. Fuglefjell områder finnes oftest i bortgjemte ares av hjemmet som kjellere og loft oppbevaringsplasser.

Overlapping

•Plasser mus feller i alle områder av ditt hjem som viser tegn på gnager infestation. Centers for Disease Control og Prevention foreslå benytter snapin handling mus feller, som live feller og lim feller kan skremme levende gnagere og føre dem til å urinere.

•Tie små biter av kjøtt og kjeks ost til musa feller. Hvis du ikke kan knytte noe å musen fellen, bruk en liten mengde peanøttsmør.

•Overvåk musen feller ofte. Avhend brukte mus feller som inneholder døde gnagere og ta papirkurven til en utendørs grilling umiddelbart for å redusere risikoen for eksponering for sykdom.

Forebyggende gnager kontroll

•Bruk gnager spray gift å utrydde gnagere før de kan komme inn i huset. Rotte giften spray burde bli brukt bare som anvist, og bare i områder som kjæledyr og andre dyr fylle ikke.

•Plasser agnet lim styrene i utenfor vinduet sel å fange levende gnagere. Kast lim styrene umiddelbart, bruke en utenfor søppel gjensidig.

•Spray gnager frastøtende i gresset rundt hjemmet ditt. Gnager frastøtende dreper ikke gnagere, men det vil frastøte gnagere som tråden på plenen.

Tips og advarsler

  • Bruk hansker mens rengjøring gnagere infested områder og bruker gnagere feller. Ha en gassmaske mens du bruker gnager spray, som kjemikalier kan være giftig for mennesker også.