Glasur ideer Over terrakotta veggene

April 18

Glasur ideer Over terrakotta veggene

Hvis du skal velge en glasur laget over terrakotta-fargede vegger, har du mange vakre valg. Terra cotta maling farger varierer fra browns til appelsiner til rødt og kan være earthy eller lyse, idet du foretrekke. Selv om det er pigmentert, er glasur ganske gjennomsiktig. Når du bruker den over vegg maling, det endrer det generelle utseendet av malingen men gir maling farge å vise gjennom.

Brun glasur

Brun glasurer vil utdype det utseende terrakotta veggene. Når det gjelder brun glasur, kan du velge en blek tan, en dyp brun eller noe i mellom; maling butikken kan legge til så mye pigment til glasur som du ønsker. En brun tone kjedelig mye av lysstyrken i terrakotta veggene, gi dem en jordnær utseende. Test din kombinasjon på et bord eller en iøynefallende del av veggen før glasur hele rommet.

Metallisk gull glasur

Varm gull glasurer par godt med varm terrakotta maling. De reflekterende egenskapene av metalliske gull farge vil lyse malingen og få ut oransje og røde toner. Bruke gull glasur lett i begynnelsen å gjøre visse at du ikke overdrive lysstyrke faktoren. Du kan alltid lag på mer hvis du liker.

Lysere eller mørkere terrakotta glasur

Fordi en glasur er gjennomsiktig, kan du laget flere nyanser av terrakotta glasur over veggene. Dette tillater deg å opprettholde en sann terrakotta farge legger dybde og tekstur på veggene. Husk at du ikke trenger å begrense deg til en glasur tone; Vær kreativ og lag på to eller tre forskjellige glasur farger. Imidlertid alltid teste dine farger først å sørge for at de utfyller hverandre.

Klar-til-hvit glasur

En glasur som har blitt farget med en liten mengde hvitt pigment lysere og lysere terrakotta vegg maling, softening det og gir det utseende av nye terrakotta keramikk. Selv en helt klart glasur legger tekstur interesse og dybde på veggene. Når du bruker en hvit-farget glasur, presse maling i små sprekker i veggens tekstur for det mest merkbare resultatet.