Glassfiber vs gips bassenget Refinishing

May 3

Glassfiber vs gips bassenget Refinishing

Glassfiber og sement i bakken bassengene er preget av materialene som brukes i sine bassenger. Som navnet tilsier, glassfiber i bakken svømmebasseng gjør bruk av en relativt spinkle glassfiber skall for å holde vann. Sement i bakken bassengene er også gips bassenger fordi de har en tynn gips vanntett toppstrøk. Både glassfiber og sement i bakken bassengene er svært holdbare og krever refinishing bare sporadisk, men hvordan begge er refinished varierer sterkt.

Glassfiber Refinishing

De fleste glassfiber basseng refinishing jobber utføres med en fire trinnprosess som starter med sandblåsing eller sliping av den eksisterende gelcoat eller utenfor farge. Når fjernet, skallet deretter vasket med et løsemiddel og en ny gelcoating brukes. En andre gelcoat brukes over først.

Gips Refinishing

Sement bassenger med gips topplakker er refinished på en av to måter. Hvis en gips bassenget er finish er så ille at det ikke lagres fjernes den helt ved hjelp av pneumatiske håndholdte chipping verktøy. Hvis en gips bassenget er gamle gips ferdig er fortsatt i anstendig form en ny gips bond strøk brukes over den. Fullstendig fjerner gamle gips er ekstremt arbeidskraft intensiv, så refinishing via bond belegg er foretrukket.

Refinishing kostnader

På tidspunktet for utgivelsen, forvente å betale mellom $2500 og $4000 har gips bassenget refinished. Bassenget gips refinishing jobber er vanligvis sitert av bassenget er samlet areal. UGlassIt nettstedet sier at de fleste glassfiber bassenger kan være refinished for om $3300, samtidig med utgivelsen. Reparasjoner sprakk eller skadet glassfiber basseng skjell vil øke kostnadene commensurately.

Betraktninger

En spørreundersøkelse i flere glassfiber i bakken basseng selskaper avslører at slike skjell vanligvis gå 20 til 25 år før måtte alle refinishing. Noe glassfiber i bakken basseng byggherrer tror at glassfiber basseng skall aldri trenger refinishing. Gips bassenget refinishing kreves vanligvis hvert 15 til 20 år. Både glassfiber og gips bassenget refinishing kan gjøres som gjør det selv-prosjekter. I bakken bassenger er ikke ment å være drenert for lenge, og det er derfor de er ofte refinished svært raskt.