Glass rengjøringsmidler manuell børste bruk

December 22

En manuell pensel har en lang, tynn aksling som du kan arbeide i smale champagne glass for en grundig og effektiv rengjøring prosess. Det finnes en rekke rensemidler kan du med en penseltype, som det er vanligvis laget av nylon børste som ikke er følsom for mange rensning løsninger.

Kommersiell Glass rengjøringsmidler

Kommersiell glass rengjøringsmidler som Windex, syvende generasjon Glass renere og 3 M Glass renere inneholder en rekke kjemikalier inkludert ammoniakk, isopropyl alkohol, dimethyl carbinol og andre alkohol-typer. Noen kan forårsake irritasjon hvis de er svelget innånding eller hvis du er overeksponert til den. Overeksponering oppstår når det ikke er brukt i et godt ventilert område. Dypp en manuell pensel i glass renere å trene flekker.

Flytende Dish såpe

Flytende dish såpe er effektiv rengjøring skitne briller eller de som har flekker på dem som har avgjort i lang tid. Vil fylle en bøtte med varmt vann og legge ¼ flytende dish såpe for å skape en sudsy løsning. Dypp penselen i løsningen eller helle den i glass og skrubbe dem før de er rene. Skyll med rent vann og tørk dem som normalt.

Hvit eddik

Hvit eddik er en mild syre som er naturlig, nontoxic og mat grade, betyr det ikke forårsake skade dersom du ingest det. Det er også i stand til å rengjøre briller og er spesielt effektivt fjerne hardt vann, rust og andre alkaliske flekker. For å bruke den, bland en del hvit eddik med en del vann. Dypp penselen i rengjøringsmiddel og skrubbe glass før de er rene. Hvit eddik er også effektiv i å hjelpe å holde brillene skinnende og fjerne langvarig lukt. Den har en stikkende lukt som forsvinner når skyll glass og tørkes.

Ammoniakk

Ammoniakk er en vanlig ingrediens i kommersiell glass rensemidler, men du kan blande en hjemmelaget løsning. Bland en kopp rensevæske med en kopp vann og 1 ss ammoniakk. Bruk nonsudsing ammoniakk, som er en alkalisk rengjøringsmiddel som er effektive i å fjerne syre flekker som vin eller mørk eddik merker. Dypp penselen i løsningen og skrubbe den over glass før de er rene. Skyll grundig som ammoniakk rester kan være giftig.