Glass rekkverk komponenter

April 2

Glass rekkverk komponenter

Glass rekkverk kan forbedre utseendet på et dekk eller uteplass. Fordi glass rekkverk ikke trenger å males, forblir de ser bra for mange år. De gjøre, men krever hyppig rengjøring fjerne vannflekker og støv fra glasset. Mens det er stil og nøyaktig komponentene, finnes det noen brikker som er ganske standard blant rekkverk pakker.

Innlegg

Innlegg knytte til dekk gulvet, vanligvis med skruer eller. De stå oppreist og støtte glasset mellom dem. Høyde, diameter, størrelse, form, farge og materiale av innlegget vil variere mellom produsenter og design. Ulike stiler av innlegg kan være nødvendig for hjørner og rett deler. Antall innlegg kreves for dekk vil variere avhengig av lengden på glasspartier installeres.

Glasspaneler

Glasspaneler er den største komponenten glass rekkverket. Glasset er vanligvis mellom 4 - og 6-fot lang og ca 3 fot i høyden. Tykkelse kan variere mellom produsenter, men det er vanligvis 1/4-tommers tykke eller mer og skulle bli herdet for styrke. Glasspaneler er ofte vanlig, men kan inneholde etching og andre design å kle dem opp.

Topp - og bunn-støtte Rails

Den nederste skinnen støtter glass panelet og holder den opp fra bakken. Den øverste skinnen brukes som en hånd-rail og legger stabilitet til strukturen ved å binde toppen av innleggene til hverandre. Både øvre og nedre rails knytte til innlegg på hver side av et glass panel og hold panelet mellom dem.

Støttebeinet

Støttebeinet passer mellom den nederste støtte skinnen og dekk gulvet. De er midtstilt mellom innlegg og hjelp i å holde den nederste skinnen fra bøye under vekten av glass og skinner.

Caps

Caps er plassert på toppen av hvert innlegg å forhindre fuktighet fra å komme inn i innlegget, og de eliminere hva kan ellers være en skarp kant rundt toppen. Caps også legge til utseendet på skinnen som de kan komme i ulike design som kan endre utseendet på rekkverket.