Glass og maling peis murstein

March 14

Når du velger å renovere huset, ikke glem å inkludere eksisterende murstein peisen i dine planer. Oppdatere en gammel peis er en lek med den riktige forberedelsen og bruk av maling og glasur. Velg en maling for murstein som koordinerer med romdekorasjonen lage en frisk ny plass. Legg glasur maling i peisen murstein å gi et skinnende overflate.

Forberedelse

Ren peis murstein er viktig for maling og glass prosessen. Hvis støvet er bare renslighet problemet, bare bruke et vakuum vedlegg for å fjerne støv. Et lett mengde sot på murstein er vanligvis ikke et problem hvis det ikke komme med litt såpe og vann. For flekker som ikke vil komme ut lett, kan du bruke TSP, trisodium fosfat, for å rengjøre overflaten. Denne løsningen trenger en god skylling før du kan male murstein.

Egnede maling og glasurer

I tillegg til å følge godt peis murstein, er vannbasert latex maling egnet for denne typen prosjektet grunn til å ha mindre av en lukt fra maling røyk. Oljebasert maling har en tykkere konsistens, tar lengre tid å søke og tørr og produsere sterk lukt. Fullføre nylig malt murstein med klart glasur maling. Mens glasurer kommer i forskjellige farger, vil klart glasur gi en glatt overflate og opprettholde den nye maling fargen. I tillegg glasur gir ekstra glans til murstein og bidrar til å beskytte lakken.

Programmer

Prime peis klossene med akryl universell primer, som er egnet til å arbeide på høyst overflater. Primer hjelper maling overholder porøse murstein overflaten. Bruke valser primer og maling. En pensel er best å male mørtelen i mellom og langs kantene på murstein. Start fra toppen av murstein og jobb deg nedover for selv bruken av maling. Flere lag med maling som ønsket; ekstra strøk vil mørkere maling farge. Legge til et tynt lag med glasur med en pensel over nylig malt peis murstein etter maling tørker.

Betraktninger

Hvis du plante for å male murstein en mørk farge, har maling butikken legge halv fargen til primer. Bruk verneklær og en ansiktsmaske når du bruker primer, maling og glasur å beskytte deg. Alltid riktig luftes når du bruker disse produktene.