Gjort for vindusbehandling

June 28

Gjort for vindusbehandling

Dekorative vinduet behandlinger kan angi tonen for alle rom i hjemmet. Men ikke alle har muligheten til å kjøpe behandlinger rett utenfor butikken hylle, som vinduet bredde og lengde varierer mye.

Standard mål

Sokkel vinduet gardiner kommer ofte i 24-tommers og 36-tommers bredder. Formell drapery paneler kommer vanligvis i 63-tommers og 84-tommers lengder.

Vindusstørrelser

Vindusstørrelser varierer avhengig av typen vinduet, hus og bestemt rom. Noen populære vindusstørrelser er 2-fot bred 3-fot høy og 3-fot bred 4-fot høy. Men en mengde vindu størrelsene er innebygd i nylig bygget boliger og kjøre gamut. Mens mange innlemme vanlig vindusstørrelser convenience og kostnad grunner, kan utformingen av hjemmet kalle for egendefinerte vindusstørrelser.

Måle

Bruk en målebånd og måle bredden og lengden på vinduet, samt avstanden fra bunnen av vinduet til gulvet. Bestemme mellom Gulvlengde, lengden på vinduet og "puddling", som er når ekstra materiale bassenger på gulvet. Sistnevnte gir mindre nøyaktig måling. På-trend styling Etterlyser vinduet maskinvare til å utvide utover målinger av vinduet for å gjøre vinduet større. Ta denne teknikken i betraktning før de bestemmer seg en siste bredde for gardiner og forheng.

Bestillingsprosess

Laget på bestilling-vinduet behandlinger kan bestilles og kjøpt gjennom Velg varehus og spesialitet vinduet behandling butikker, både online og gjennom murstein og mørtel utsalgssteder. Noen stoff forhandlere tilbyr også denne tjenesten. På disse butikkene, vil du vanligvis har å gi målinger selv, selv om høyere-end vindu-spesialister kan gjøre måle for deg. Butikker spesialiserer interiørdesign sannsynligvis måler din Vinduer seg som en del av deres totale tjenester. Uavhengige seamsters er en annen kilde for å lage egendefinerte draperi. De kan bli funnet gjennom muntlig, etablerte skreddersøm bedrifter og stoff butikker oppslagstavler.