Gjøre Magnolia treet røtter forårsaker skade?

February 19

Gjøre Magnolia treet røtter forårsaker skade?

Magnolia trær er verdsatt for sine store, attraktive blomster. Blomster, noen er svært duftende, kommer i nyanser av hvitt, rosa og lilla. Det er ikke bare blomster som er særegne. Røttene til magnolia treet, men skjult, er like unike som blomster. Heldigvis vil magnolia trerøtter ikke vanligvis skade.

Røttene

Magnolia trær har ropey røtter, ifølge det amerikanske National Arboretum. De fleste trær har røtter som hovedsidene, men magnolia røtter er vridd, lang og tykk. Dette gjør det vanskelig å transplantere magnolia trær. I tillegg spredningen er større enn de fleste trær: røttene til et magnoliatre kan utvide opp til fire ganger lenger enn treets baldakin.

Skade

Tykkelse og spredning av magnolia røtter kan synes å være egenskaper som gjør dem skade, men dette er ikke tilfelle. De fleste av 80 arter av magnolia trær er vurdert som å ha en lav rot skade potensial, ifølge University of Washington Botanic Gardens nettstedet.

Betraktninger

Selv om magnolia røtter vil sannsynligvis ikke skade noen nærliggende strukturer, støttemurer, stiftelser eller fortau, slike strukturer kan selv være skadelig for treet. Noe blokker røttene av en magnolia begrenser dens evne til å absorbere vann, næringsstoffer og oksygen, noe som resulterer i svakere vekst. Derfor er det best å gi magnolia trær, spesielt den største arten - god plass til å vokse, både over og under bakken.

Arter og kultivarer

Sørlige Magnolia (Magnolia grandiflora) er kanskje den vanligste dyrket magnolia. Arten kan nå høydene av 80 fot, men enkelte Sorter er mindre, som Bracken's Brown skjønnhet, som vokser til høyder av bare 40 fot, og lille perlen, som vokser til en maksimal høyde på 20 fot. Sweet Bay magnolia (Magnolia virginiana) er en annen populær magnolia verdsatt for sin sterke, behagelig duft. Den vokser til en gjennomsnittlig høyde på rundt 50 fot, men mindre kultivarer (vanligvis hybrider) er tilgjengelig. Velg dette og andre mindre magnoliaer hvis du vil unngå at røttene i nærheten huset, kraftledninger eller andre strukturer.