Gjøre det selv: Malte møbler

August 22

Har du noen gamle møbler som kunne bruke litt oppdatere, hvorfor ikke male det. Det er billigere enn å kjøpe nye møbler, og det er mange enkle, hjem ideer for å oppdatere gamle møbler å utfylle plass.

Stripping

Før maling, vil du trenger å kle av alle finish, for eksempel ferniss, skjellakk eller male.

Hvis møbler er malt, er den enkleste måten å fjerne den med en flytende tre stripper. Vær forsiktig med å puste i røyk eller la den berører huden mange tre strippere inneholder sterke kjemikalier. Fjerne skuffer eller maskinvare fra møbler før du bruker stripper. Hell stripper på møbler og bruke en pensel til jevnt coat stykket. Når stripper har hatt tid til å sette, bruke maling skraper for å skrape av maling. Du må bruke tre stripper for vanskeligere å stripe områder.

Hvis mål er lakk eller skjellakk, kan den bli fjernet med en finish remover og en stålull pad.

Maleri

Etter stripping mål fra møbler, må du sand overflaten av brikken med sandpapir for å sikre at det er glatt for maling. Pass på å tørke av støv med en ren klut.

Velg mal tilsvarende. Hvis du vil møbler å se opprinnelige, male det i samme farge som det var før. Det er godt å merke seg at emaljen maling vil resultere i en holdbar, blank overflate, mens latex maling i Matt ferdig som ofte begynner å chip og Skrell over tid.

Med en 2-tommers bred pensel, spre maling jevnt over den flate delen av møbler bruker lange, rette streker. Bruke en mindre pensel til å male riller og sprekker. Jobb deg ned stykket, maleri sidene og bunnen og bruke mindre penselen der det trengs. Når du er ferdig, gå tilbake og kontroller for skavanken eller drypper og fikse tilsvarende. Deretter male alle skuffer, knotter eller håndtak du kan ha fjernet.

Sluttresultatet

La tørke urørt og Påfør et andre lag om nødvendig. Etter at alle strøk har tørket, erstatte skuffer og maskinvare. Sluttresultatet vil være ny, oppdatert møbler for å komplettere alle rom i huset.