Gjøre det selv: Landskapsarbeid planter

January 31

En av de enkleste måtene å spare penger på regningen din landskapsarbeid er å installere dine egne planter. Dette gjør også du handplukkar hver plante og gjøre nødvendige endringer underveis. Hands-on tilnærmingen er den beste måten å komme i kontakt med din jord og planter.

Utarbeide en bebyggelsesplan

Før du velger noen planter, vet de kulturelle forholdene på området. Tegner et kart over eiendommen og merke områder som er i full sol, skygge og delvis skygge. Også sjekke jord i ulike områder av egenskapen for fuktighet. Vet hvor du skal plassere trær siden de vil endre lys og fuktighet nivåer. Vet USDA hardførhet sonen for området du velger hardfør planter.

Kompilere en plante liste

Nå som du kjenner til begrensningene til webområdet, er det lettere å velge høyre-anlegg. Hvis du har en liste over ønsket planter forskning deres behov. Velg en barnehage og gjøre en prøvetur. Få listen anlegget og notere noen nye planter du ser og ønsker. Nå tar listen hjem og fullføre din forskning. Sunneste plantene er dyrket i optimale forhold. Vet modne størrelsen på anlegget for å gi god plass. De fleste lister endres mye etter å gå gjennom denne prosessen. Penger på planter kan gå raskt tapt hvis uegnet plantene dør. Hvis denne delen synes overveldende plan og installere ett område om gangen.

Planlegge og forberede

Tidligere bringe hjem planter vil du forbedre din jord. Jord er endret for struktur, PH og ernæringsmessig verdi. Siden trerøtter gå dypt, må de tilpasse seg opprinnelig jord. Vanlig praksis er å plante alle trærne første fall så de kan bli etablert. Trerøtter fortsetter å vokse i løpet av vinteren. Stauder kan installeres i tidlig vår eller høst. Alle jord kan endres for stauder hvis nødvendig. Med mindre jord har blitt betydelig endret bør PH være i tråd med innfødt grunnforhold. Hvis du vil gjøre planter med strenge krav til PH en PH test. Hvis jord er fylt med sand og rock eller vanskelig leire, endre med matjord eller en landskapet planting blanding. Jord endringer kan kjøpes ved posen eller truckload.

Få planter

Tar ikke alle planter ved barnehagen er hardfør for din region. Størrelsen på planter du kjøpe avhenger av budsjettet. Noen ganger er en 5-gallon busk bare noen få dollar enn en 1 gallon størrelse. Være mer sjenerøs når du kjøper trær og busker. Stauder fylles raskt så kjøp dem mindre. se nøye på bladverket alle tegn til insekter eller sykdommer. Kontroller at plantene ikke har vokst deres beholdere og blir rot bundet. Før planting løsne eller kutte noen røttene som vokser i en spiral. La plantene acclimate et par dager i containere før planting. Installere planter i morgen eller kvelden på en kul dag.

Planting tid

Jorda er klar og plantene er kjøpt. Du valgte nøye og gjorde din forskning så nå være kreativ. Gjøre en forhåndsvisning ved å arrangere beholdere i hagen din. Det er fortsatt mulig å gjøre noen endringer. Tommelfingerregelen er å installere planter på samme jord nivå som de var i beholderen. Fylle hullet med vann, slippe i anlegget, erstatte jord og vann igjen. Plass en 2-tommers lag av kompost eller mulch over jord å holde på fuktigheten.