Gjøre det selv: Laminat gulv

July 5

Laminat gulv er et levedyktig alternativ for gjør det selv hus, med mønstre mellom tre se simulerte flis. Vanligvis kjøpt i planken form, er laminatgulv et "flytende" gulv som ligger på et skum underlayment i stedet for å være festet direkte til subfloor. Laminat gulv vanligvis selges i bokser av planker det snapper sammen med en forseglet kant, gir en slitesterk overflate som kan installeres på de fleste rom av hjemmet.

Forberedelse

Laminat bør være kjøpt minst 48 timer før installasjon og tillatt å acclimate i rommet der det skal installeres. Fjern alle kvartal rundt omkretsen av rommet. Hvis kvartal rundt installeres, nummerere hver brikke fortløpende som det er trukket for enkel utskifting. Undergrave alle døråpninger til dybden av laminat pluss underlayment tykkelsen av en tomme dypt under dørkarmen. Dekk subfloor med underlayment, taping kantene sammen når det er nødvendig.

Verktøy og materialer

Kjøp nok laminatgulv lik kvadratmeterantallet for rommet dekkes pluss 10% (kontoen for kutte avfall). Underlayment bør tilsvare kvadratmeterantallet for rommet, som det er nesten ingen sløsing involvert i skjæring. Anbefalt verktøy for installasjon av laminatgulv inkluderer maskeringstape, avstandsstykker, måler tape, rettlinjet, liten Lirk bar, undergrave så, puslespill og en sirkelsag med laminat blad. En gummihammer og hard gummi slagklosssen er valgfritt, men anbefales.

Teknikker

Laminatgulv skal legges med den første tabellraden vinkelrett på alle vinduer som gir direkte sollys etasje; ellers er den lengste rett veggen ønskelig. Den første raden lagt bør være en tredjedel kuttet planke (8 inches minimum) med følgende rader begynner med en to-tredjedeler og en hel planke henholdsvis. (Avfallet fra disse kuttene vil brukes på motsatt kant). Dette mønsteret blir gjentatt lengden på rommet. Det er viktig at alle ytterkantene har 1/4 tomme mellomrom mellom gulv og vegg for å tillate gulvet flytting. Den siste raden er kuttet til motsatt vegg minus 1/4 tommers.

Etterbehandling

Etter laminat gulv er er installert, kvartal runde trim installert rundt omkretsen av rommet. Ta vare kvartalet runde er nailed baseboard eller vegg og ikke laminat; Dette vil skjule den 1/4-tommen "flyt". Dører er ferdig med en overgang spesielt utformet for materialet laminat møter, som teppe, løvtre eller keramiske.