Gjøre det selv: Hvor å feilfri gule bygge av Vinyl gulv

July 8

Gjøre det selv: Hvor å feilfri gule bygge av Vinyl gulv

Som vinyl gulv aldre, mister det langsomt sin opprinnelige glans og glans. Den opprinnelige voksen på vinyl gulvbelegg samler og produserer gul-farget flekker og rester på tilfeldige områder av gulv. Mange huseiere gjør feilen å bruke mer voks på berørte gulv, som bare forverrer øvrige. For å grundig fjerne gule flekker og gjenoppretter glans til gulvene, må huseiere først fjerner opprinnelige voksen. Visse løsninger er effektive i å fjerne den opprinnelige voksen fra vinyl gulv.

Instruksjoner

•Fyll en 3 gallon plast bøtte med 2 gallon varmt vann. Legge til 2 kopper husholdningenes ammoniakk og 1 kopp pulverisert oppvaskmaskin såpe i varmt vann. Kontroller at pulverisert oppvaskmaskin såpe ikke inneholder blekemiddel.

•Stir løsningen med en svamp mopp å oppløse grundig ingrediensene. Dekke et 5-fots ved 5-fots seksjon av gulvet med løsningen ved å benytte den svamp moppen.

•Scrub 5-fots ved 5-foten delen av gulvet forsiktig med svamp mopp. Når gamle voksen er ordentlig fjernet fra delen, svamp overflødig løsningen med et tykt håndkle. Ikke la noen løsning på gulvet.

•Continue rengjøring og stripping hver 5-fots ved 5-fots del av vinyl gulvet, med nøyaktig samme prosess som for den første delen. Du må kanskje gå over områder av gulvet langs mopboards og hjørner flere ganger, siden de pleier å samle mer voks.

•Rinse plast bøtte og svamp tørke med vann. Fyll plast bøtte med ferskvann.

•Mop en 5-fots ved 5-fots del av gulvet med vannet med svamp mopp. Skrubbe gulvet lett med moppen.

•Dry 5-fots ved 5-fots delen av gulvet umiddelbart med en annen tykt håndkle. Skyll hver 5-fots ved 5-fots del av gulvet, bruke samme skyllingsprosess som du gjorde for den første delen.