Gjøre det selv badekar og dusj tappekran reparasjon instruksjoner

October 21

Gjøre det selv badekar og dusj tappekran reparasjon instruksjoner

Hvis du har en lekker badekar eller dusj, eller du finner det vanskelig å helt stengt av vannet i badekar eller dusj, angir bærbar delene i din tappekran montering må byttes. I stedet for å kalle en rørlegger gjøre jobben, få reparere selv. Selv om du ikke eier en bad socket eller sete fastnøkkel og må kjøpe dem første gang, du vil fremdeles kunne fullføre jobben for langt mindre enn det du ville betale en rørlegger.

Instruksjoner

Slå av alle vann til badekaret lukke ventilen viktigste vann i huset. Åpne en annen tappekran i huset, hvis mulig på et nivå under badekaret, for å avlaste noen vanntrykket i rørene.

•Pry opp kanten av caps på badekaret i vann kontrollhåndtak, utsette et anker Pocket i hver håndtere. Skru ut skruen og dra håndtakene på deres spindler, med et håndtak remover verktøy hvis håndtakene ikke kommer lett.

•Skru metall ermet over spindelen montering eller angre skruene som holder ermet på plass og trekke den av samlingen. Sette en bad socket over stammen og gjør den mot fjerne stammen.

•Sett sete skiftenøkkel i stedet der stammen ble satt inn og slå skiftenøkkelen mot fjerne setet. Bruk sete skiftenøkkelen for å installere en ny plass.

•Fjern de gamle bærbare delene på stammen av angre pakking mutter på slutten av stammen. Påfør et tynt lag av rørleggers fett til reservedeler og satte dem på stammen. Erstatte pakking mutteren.

•Sett sammen kranen og håndtak i omvendt rekkefølge av hvordan du tok dem fra hverandre. Slå på vannet og åpne kranen slik du erstattet alt riktig.