Gjøre det selv: A-ramme-konstruksjon

March 6

Gjøre det selv: A-ramme-konstruksjon

En A-frame er en lett struktur laget av to stråler av samme størrelse som er festet øverst i 45-graders vinkel. Strukturen er vanligvis laget av tre eller stål og laget å holde en slags Last. Bjelkene holdes sammen av boring, sveising, riveting eller liming. A-rammer har en crossmember stråle kobler de to ytre bjelkene for å hindre at bena buckling under vekten av en Last, som gir den inntrykk av en "A." A-rammer har mange bruker og kan gjøres i så hester, hus, telt, stiger, hengebroer og mer. En relativt enkel a-ramme-konstruksjon er en A-frame anlegget stand, som er en struktur som brukes til å vokse og vise planter.

Instruksjoner

A-Frame anlegget står

•Measure og bruk en miter så kutte fire tre ben 1-av-2, 47 1/2 inches lang; åtte skinner 1-av-2, 11 1/2 inches lang; fire topp-hylle bjelker 1-av-3, 17 1/4 inches lang; fire midt-sokkel bjelker 1-av-3, 29 1/2 inches lang; og fire nederste hylle bjelker 1-av-3, 41 1/2 inches lang. Glatt bjelker med en sander som ønsket.

•Miter, eller vinkel, alle fire bena på 25 grader fra center eller forskjøvet. Før spormontering på plass, kan du slå to av bena rundt i form av en A-frame.

•Fasten fire vannrette skinner til to bena ved hjelp Kreg Jig, sett på 3/4 lager og bore to hull bruke 1 1/4-tommers lomme hull skruer på hver side av skinner i bena. Hver rail bør settes 12 3/4 tommer fra hverandre. Det bør være 2 1/2 inches til bunnen av rammen under siste tre skinnen. Gjør dette for begge settene med A-frame ben.

•Bruk en butt hengsel feste både A-frame etappe enheter sammen i en 45 graders vinkel ved å plassere baken hengselet mellom begge beina, slik at figuren av bokstaven A. Secure rumpe hengslet til den i toppen av hver etappe enhet ved hjelp av Kreg dekopaj å bore en 1 1/4-tommers lomme skruer på hver side.

•Sikker øverste hylle (fire bjelker på 17 1/4 inches lang) til det første settet med skinner på en 1/4 tommers fra innsiden av bena og en 1/4 tomme fra hverandre ved hjelp av bore for å sikre 2-tommers galvanisert skruene til rails. Sikre en skrue på kanten av hver side av hver hylle bjelke i skinnene.

•Sikker midten sokkel (fire bjelker på 29 1/2 inches lang) på det andre settet med rails (samme mengde inches hverandre som topp hyllene) med øvelsen for å sikre 2-tommers galvanisert skruene i kanten av hver hylle bjelke å koble den til skinnene.

•Sikker bunnen sokkel (fire bjelker på 41 1/2 inches lang) på det tredje settet med rails ved å plassere dem i samme inches fra hverandre som andre hylle bjelker og sikre dem til rails ved boring 2-tommers skruer til hver bjelke.