Gjør tre vin fat plantasjeeiere

April 21

Gjør tre vin fat plantasjeeiere

Finn et fat

Det er svært vanskelig å lage en vin tønne av tre. I stedet for å gjøre din tønne av tre vin planter, starte av kjøper en vin fat. Hvis du er heldig nok til å leve av alle vinprodusenter, besøk dem først og spør dem om de selger gamle fat. Sjansene er, de vil gjerne gi deg noen. Ellers, besøke lokale maskinvaren eller hage senter. Når våren kommer, kan du vanligvis finne tønne av tre vin plantasjeeiere for salg på disse stedene.Hvis du ikke finner en autentisk, tre-med-metal band vin fat, vurdere en av plast alternativer. De er kraftigere enn the real thing råtner ikke ut som de tre gjøre. De plast har den ekstra fordelen av å være vanntett, slik at de egner seg godt til vann hager.

Forberede et fat

Mest populære søk etter tre vin fat plantasjeeiere er halv-fat. Opprette en halv-fat, bare bruke et tre så kutte fat i halv, i mellom de to metal bandene. Hvis du kjøper en hel tønne fra en jernvarehandel, kan du vurdere å spørre butikken å kutte fat for deg. Den andre fordelen med dette er at du får to plantasjeeiere for prisen av ett. Faktisk, er å plassere en halv fat planter på hver side av døren en populær og vakker måte å velkommen våren hjem.Neste linje et fat med en vanntett fôr. Dette er ikke nødvendig, men gjør dette vil øke levetiden på et fat og også hindre mugg og mugg fra voksende. Bare sørg for at du prøver ikke å fange vann mellom liner og fat selv når du vann fat. Du kan kjøpe liners for halve og hele tre vin fat plantasjeeiere på link under ressurser nedenfor.

Plante blomster

Wine fat gjør utmerket plantasjeeiere ettårige. Hvis du bruker ettårige, kan du endre utseendet på et fat avhengig av sesongen. Start ved til bunnen av tønna med grus eller steiner. Deretter legge til en god jordsmonnet, bringe den til omtrent to inches under av fat. Bland gjødsel med matjord, eller kjøpe jord som allerede har gjødsel lagt.Deretter plante planter i ditt valg. Husk å vurdere hvor løpet vil bli plassert. Den beste plasseringen vil ha minst delvis sol, men ikke full sol, som kan tørke ut fat for fort. Vurdere å plante fall pærer for våren blomster som tulipaner og påskeliljer. Omgi dem våren blomster med ettårige som primroses og stemorsblomster. Legge til geranier i sommer, og mødre i tidlig i høst. Merk at når fylt med jord, et fat vil være svært vanskelig å flytte, så velg din plassering med omhu.