Gjør sølv malte møbler har en gull tone

December 24

Gjør sølv malte møbler har en gull tone

Det er mange teknikker du kan bruke til å endre utseendet på et stykke møbler, mest som kan gjøres med en liten investering av tid og penger. En nøkkelen til en vellykket møbler makeover er å velge typen maling som er riktig for prosjektet. For eksempel hvis du vil legge til en gull tone til en metall stol, bruke en akryl lakk maling. Oljebasert maling er vanligvis best for tremøbler. Alltid starte ved grundig støvtørking og rengjøring møbler for å sikre en profesjonelle finish.

Instruksjoner

•Mix to deler av gull maling med en del av klart glasur medium i et lite paint pan. Bruke en maling røring pinne for å røre de to væsker sammen til de er godt innarbeidet.

•DIP en maling pensel i glasur/maling blandingen, og børste litt på møblene. Starte i et skjult område på stykket, som ryggen, så du kan få en følelse for hvordan prosessen fungerer før antiquing fremste delene av møbler.

•Tørk bort noen av gull glasur med en ren, lofri klut. La glasur i sprekker og korn av skogen. Bruke flere glasur hvis du tilfeldigvis fjerner for mye.

•Continue maling på glasur og tørke det av til du har lagt til gull høydepunkter hele stykke møbler. Tillate glasur tørke i henhold til produsentens instruksjoner før behandling møbler.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med base belegg teknikk på et malt tre før du bruker det til møbler.
  • Glasur er en «tilgivende» medium. Det tørker langsommere enn maling og lysbilder lett på overflaten mens du arbeider med den, slik at du kan ta deg tid og få programmet akkurat slik du ønsker.
  • Se etter glasur medium hobbybutikk og jernvarehandel. Husk å kjøpe glasur som fungerer med typen gull maling du bruker.