Gjør male tørre raskere

January 16

Gjør male tørre raskere

Et friskt lag med maling kan lyse opp et rom og gi det et nytt utseende. Noen ganger maling tar lang tid å tørke og påskynde prosessen er svært ønskelig. Forstå forholdene der malingen tørker beste er helt avgjørende for at det tørker raskere. Maling trenger en moderat temperatur og lav luftfuktighet for tørking prosessen å være mest effektive. Opprette disse betingelsene når de ikke finnes naturlig er ikke vanskelig.

Instruksjoner

•Vri på en avfukteren i rommet som du male, flere timer før maling begynner. Plasser avfukteren i midten av rommet og stenge rommet fra resten av huset hvis mulig. Dette er spesielt viktig hvis området har høy luftfuktighet.

•Still rommets temperatur gjennom varme eller aircondition systemet mellom 65 og 75 grader Fahrenheit. Denne temperaturområde gir de beste forutsetninger for tørking maling.

•Plasser boksen fans rundt i rommet satt på lav etter at du har malt vegger. Konstant luftstrømmen bidrar til å tørke maling raskere. Åpne vinduer hvis rommet har windows. Kontroller at når du åpner windows, kan du ikke la i høy fuktighet, høy eller lav temperatur eller rusk som kan sette seg fast i maling.