Gjør glassfiber Dusjdører lufttett med tetninger

December 19

Tetningen rundt glassfiber døren bør være vanntette og lufttett langs sidene og bunnen av døren. Hvis ikke, vil din dusj lekke vann på gulvet når du bad. Den eneste måten å fikse en lekk dusj sel er å erstatte den med en ny. Kontakt produsenten av bestemte dusj døren for å kjøpe en erstatning sel, fordi alle Dusjdører har forskjellige sel.

Instruksjoner

•Åpne din dusj dør og skallet eksisterende forsegle fra sidene av døren og bunnen av døren. Hvis selen er fast, bruke en sparkel for å lirke den av.

•Fyll 1 til 2 spiseskjeer rubbing alkohol på klut, og tørk gapet i dusjen døren fjerne lim. igjen fra fjernet forseglingen.

•Spray bad renere på innsiden av døren er gap, og tørk av den med klut for å fjerne alle mugg og mugg fra døren. Skyll og tørk området godt.

•Peel papiret fra den selvklebende siden av nye dusj seal og trykk segl inn i gapet i dusjens dør. Begynne i en ende av døren og arbeide mot den andre enden, trykke i segl fast inn i gapet. Hvis forseglingen ikke har selvklebende, presse en rekke caulk inn dørens gap og trykk segl i den fast. Gjenta prosessen på alle sider av døren med en forsegling.

•Tørk eventuelle overskytende caulk fra sidene av dusjen døren.