Gjør din egen støttemurer

January 28

Bygge produkter er tilgjengelig som en beholder veggen noe en gjør-det-yourselfer kan designe og installere. Mange produkter gjør en blokk beholder veggen mest valg for størrelse, form og høyde. Du vurdere å installere en støttemur på eiendommen, holde Husk at vekten av fyll smuss bak er ganske tunge. Det er av den grunden at du bør vurdere å bygge en serie med kortere rekkehus vegger. Hvis du ønsker en høyere vegg, kan du leie en profesjonell til å bygge din støttemur å spenne det riktig.

Instruksjoner

•Determine plasseringen av veggen ved å plassere et par tau eller hage slanger parallelle med hverandre. Plassen dem bredt nok til å romme bredden på blokkene du bruker. Dryss mel over toppen av tau eller slanger å markere plasseringen av veggen. Fjern tau eller slanger.

•Dig grøften for støttemurer, ved hjelp av en spade. Gjøre grøften dybden av en blokk pluss 2 inches. Grøften må nivå også. Som du graver, bruke en snekker nivå til å holde grøft nivået.

•Kompakt bunnen av grøften med en hånd-sabotasje. Dekk basen med 2 inches av sand. Tamp den på plass med brutt også. Sjekk for levelness igjen. Legge til eller fjerne sand, som nødvendig for å opprette en nivå base.

•Still 1.p i blokker på plass på sanden. Bruk nivået for å kontrollere at overflaten er rett opp og ned, eller lodd. Kontroller at toppen av blokkene forblir nivå også. Hvis blokkeringen har en lip på lavere tilbake, trykk leppe i sanden. Plass hver blokk så nært som mulig til tilstøtende blokken.

•Skjære en blokk i to ved scoring en linje rundt midten med en meisel. Trykk forsiktig på meisel med hammer for å få poengsummen merke. Gjenta på alle sider av blokken. Trykk på blokken igjen for å dele den i to deler.

•Still en halv blokk på sluttstykke første rad. Plass kanten bak den første blokken. Angi en hel blokk halv blokker. I de fleste tilfeller skal den andre raden vinkel tilbake ca 3/4 tommers, som legger strukturell støtte. Fortsett å sette andre rad.

•Still tilleggsradene å konstruere blokk veggen. Vinkel veggen tilbake og rave blokker i hver rad mens du arbeider. Skjær blokker i to, som nødvendig. Plass en rad med capstones på den siste raden å fullføre veggen.

•Fyll ca 4 inches av området bak veggen, ved hjelp av knust stein, som du er ferdig med hver rad, eller kurs, blokker. Dette trinnet forbedrer drenering bak veggen. Kompakt steinen med hånden brutt. Fyll toppen 4 til 6 inches med god jordsmonnet. Ikke komprimere den.

Tips og advarsler

  • Noen kvartaler krever at du setter inn forsterkning bar, eller armert betong gjennom dem og i bakken. Følg produsentens anbefalinger for oppkvikkende disse blokkene riktig.
  • Hvis du installerer mange blokker, har landskapet selskapet der du kjøpe blokker levere dem. Angi pallene blokker så nær som mulig til arbeidsområdet.